Mila z odra 38. Festivala MMS prihaja na radijske valove

Vir: Mars Music d.o.o. / Dallas d.o.o.

MILA – novi single – JAZ BI ŠLA NAPREJ

Mila z odra 38. Festivala MMS prihaja na radijske valove

Na 38. Festivalu Melodije morja in sonca se je s poletno živahno skladbo ‘JAZ BI ŠLA NAPREJ’ predstavila MILA, izkušena glasbenica poljskih korenin, ki že deset let živi in ustvarja v Sloveniji. To je že njeni tretji singel in drugi v slovenskem jeziku. S skladbo ‘SVOBODA’ se je Mila namreč predstavila na letošnji EMI in osvojila radijske postaje in poslušalce. Z avtorsko skladbo v angleškem jeziku ter istoimenskim videospotom  ‘UNLOVED’ pa je dokazala, da je nadarjena avtorica in glasbenica o kateri bomo zagotovo še veliko slišali….

Mila je tretji singel prepustila izkušenim rokam vsestranskega Denisa Horvata, ki je poskrbel za glasbeni del, Matevž Šalehar – Hamo pa je napisal besedilo.

‘JAZ bi šla naprej,  je pesem o novih začetkih, o zaljubljenosti, o novi zgodbi ki se odvija med žensko in moškim v romantičnem vzdušju morja, svobodna ljubezen in veliko strasti. Zame je pesem je simbolična zato, ker se tudi v mojim življenju zdaj pišejo nove zgodbe, vstopila sem v novo obdobje, pogumno in samozavestno.

Pesem je kontinuacija uspešnega sodelovanja s Hamom in Denisom, mislim, da smo se kar ujeli na glasbenim področju, sem prepričana, da v bomo v prihodnosti lahko pokazali še več privlačnih melodij. ‘

Že Svoboda je bila prvi korak v to smer, zdaj pa “Jaz bi šla naprej” ne po naključju je še potrditev da sem na pravi poti. ‘

MILA je akademsko izobražena glasbenica, na Poljskem je namreč študirala klasični klavir in jazz vokal. Sodelovala je z najbolj prepoznavnim glasbenim gledališčem v Varšavi, Teater Studio Buffo, s katerim je nastopala po največjih odrih po celotni Poljski in tudi na poljski nacionalni televiziji. Pri nas smo jo lahko videli v oddaji Hri Bar in kot pevko hišnega banda v oddaji Spet doma.