Mimi Mercedez predstavlja novi singel in videospot: ‘Gerila’!

Vir: Universal Music

Mimi Mercedez predstavlja singel ‘Gerila’ – skladbo, ki jo je v sklopu srbske Kampanje Open Rimenapisala skupaj s svojimi oboževalci.

Za produkcijo je poskrbel Zartical, ki je z Mimi med drugim ustvaril uspešnice ‘Kleopatra’, ‘Bakšiš’,‘Samo Rejv’ in ‘Bez Sažaljenja’. ‘Gerila’ je prežeta z ritmi baile funka, brazilske zvrsti, ki je zadnje mesece prodrla v mainstream pop izvajalk, kot sta Jlo in Shakira.

»Po lanskoletnem kuduro ritmu v Džungli sva se z Zarticalom odločila za zvok baile funka, saj meniva, da na Balkanu čutimo to zvrst glasbe in se lahko povežemo s tem surovim ritmom, ki je na globalni ravni še vedno čista ektravaganca, vendar si z odločno utira svojo pot do mainstreama,« je ob izidu povedala Mimi.

Mimi Mercedez je svoj debitantski singel ‘Napucane svinjice’ izdala leta 2011. Nekaj let kasneje se je pridužila hip hop kolektivu Bombe Devedesetih in se povzpela na vrh srbske rap scene. Širšemu občinstvu se je predstavila z gostovanjem v skladbi ‘Gadure’ Mileta Kitića in Milana Stankovića, kmalu zatem pa posnela enega svojih največjih hitov, ‘Ne možeš da sediš sa nama’, s priljubljeno pevko Kayo.

Singel ‘Gerila’ je na voljo na glasbenih platformah iTunes, Apple Music, Deezer in Google Play:  https://mimimercedez.lnk.to/Gerila