Moderation – Haunted House

0

Florence + the Machine predstavljajo singel „Moderation”, ki so ga v živo že izvedli v sklopu avstralskega dela turneje „High As Hope”.

Singel je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/Moderation

Leto 2018 je bilo za Florence Welch in njene mašine izjemno. S četrtim studijskim albumom „High As Hope” so dosegli niz uspehov, ponovno osvojili srca oboževalcev in kritikov po svetu, začeli z veliko svetovno turnejo ter prejeli nominacije za pomembne glasbene nagrade – trenutno aktualna je nominacija za BRIT Award v kategorijah „British Female Solo Artist” in „Album of The Year”.

Uspehi preteklega leta so Florence + The Machine prinesli novo kreativno energijo in čeprav od objave albuma „High As Hope” še ni minilo leto, že predstavljajo singel „Moderation“! Za produkcijo singla je poskrbel James Ford, s singla pa je videti, da je Florence kot avtorica trenutno v izjemno kreativnem obdobju, ko samozavestno in odprto govori o univerzalnih, a intimnih temah – ljubezni in odnosih.

Poleg „Moderation” je kot B-stran singla izšla tudi pesem „Haunted House“. Pod produkcijo te pesmi se podpisuje Matthew Daniel Siskin (Gambles).

Florence + the Machines so trenutno na turneji v Avstraliji in na Novi Zelandiji, marca pa prihajajo tudi v Evropo. Najbližje nam bodo nastopili v Münchhnu (2. marec) in Bologni (17. marec).

Album „High As Hope” je v digitalni obliki na voljo na naslednji povezavi:
https://umsi.lnk.to/HighAsHope