MOYA in nova poletna skladba

0
Vir: Mojca Štoka - MOYA

Te dni je MOYA izdala novo skladbo z naslovom SANJAT SMEM.

Gre za poletno pesem, pod katero se je pod glasbo in besedilo podpisala Mojca Štoka  – MOYA, pod glasbeni aranžma in produkcijo pa kot vedno JAN BARUCA – YAN BARAY.
Za skladbo je bil posnet tudi videospot, ki so ga snemali v Piranu in pod katerega se je podpisal ROK PERIC. V njem s plesnimi koraki nastopata tudi 2 nadarjeni plesalki iz plesne šole MOVARTEX DANCE:  HELENA HARTTE in NIKA BAGON…slednja je nastopala v letošnji sezoni ZVEZDE PLEŠEJO.

Obenem pa MOYA vabi vse, da se ji pridružite v sredo 17.7.2019 ob 21:30 na koncertu v sklopu prireditev POLETJE NA PLACU v občini Šempeter Vrtojba, ki bo pred Corroninijevim dvorcem v Šempetru. Seveda ne bo med skladbami iz njenega prvenca ZVEZDNI UTRINKI, manjkala niti najnovejša SANJAT SMEM.

Pa ne pozabiti: SANJATI JE DOVOLJENO…vedno in povsod!

KDO JE MOYA

Pevka in kantavtorica MOYA (Mojca Štoka).

Glasbeno pot začela s skupino TURN AROUND, nadaljevala z MOJO HIŠNIM BANDOM, s katerimi sem posnela tudi album. Bila sem  njihova članica 3 leta, nato pa sem začela samostojno pot s svojimi avtorskimi skladbami. Od vsega začetka samostojne poti, sodelujem z JAN BARUCA (Yan Baray), z njim nastopava tudi v akustičnem duetu, drugače pa delujem s celotnim bandom v katerem so: JAN BARUCA, JANI KLANČIČ, RENE FURLAN, SIMON MURARO COLJA, SARA FAGANEL.

1.februarja 2019 sem izdala samostojni album ZVEZDNI UTRINKI, katerega sem predstavila v domačem kraju (Vrtojba) s koncertom. Sodelovala oz. Nastopala sem že z: Ditka, Iztok Easy Novak, Rudi Bučar, Urban Vidmar, Boštjan Pertinač, Yan Baray, Gaber Radojevič (SoundResearch), Stiški Kvartet, Goriški pihalni orkester in Pihalni orkester Vogrsko, Vokalna skupina Ardeo, Marty Favento, Emšo Blues Band, …

Letos je 10 let kar sem na glasbeni poti in bi iz srca rada, da bi lahko mojo glasbo predstavila širšemu občinstvu.  Pesmi pišem sama (besedilo in glasbo),  Jan Baruca pa naredi pesmim aranžma in produkcijo.