MOYA napoveduje izzid albuma ZVEZDNI UTRINKI

0

Za imenom MOYA se skriva Primorska kantavtorica, pevka MOJCA ŠTOKA, (prej VELIKAJNE), ki je bila že članica skupin Turn Around ter MOJO HIŠNI BAND, večkrat je sodelovala tudi v akustičnih zasedbah ter tudi z nekaterimi že uveljavljenimi glasbeniki, pihalnimi orkestri, glasbenih projektih…

Solo glasbeni projekt pevke Mojce Štoka – MOYA , je ugledal luč v začetku leta 2016. K sodelovanju je že v začetku pristal Jan Baruca (YAN BARAY), ki je druga polovica projekta MOYA, saj je podpisan pod njene avtorske skladbe kot producent. Poleg Jana so v bandu še RENE FURLAN na bobnih, SIMON COLJA na bass kitari, JANI KLANČIČ na klaviaturah ter SARA FAGANEL kot BACKVOKALISTKA.

Leta 2016, je izšla prva kantavtorska skladba THE ONE, kateri so kmalu sledile še druge. Nastalo jih je točno 10, ravno dovolj, da se je Mojca odločila, da jih zapečati na prvi samostojni album, z naslovom ZVEZDNI UTRINKI.

Med skladbami na albumu so v večini poznane pesmi, premierno bo na koncertu predstavljena le skladba ZVEZDNI UTRINKI. Na albumu pa je tudi pesem POZABI PROBLEME, ki je nastala kot duet, v sodelovanju z BOŠTJANOM PERTINAČEM – PERTINACH.
Zadnji videospot za pesem HVALA ZA LJUBEZEN, je posnel ROK PERIC, v njem pa nastopata tudi nadarjena plesalka NIKA BAGON ter KLARIS POCI iz plesnega kluba MOVARTEX DANCE.

V letošnjem letu pa poleg izdanega albuma ne zmanjka idej in projektov za naprej.

Zasedba:
vokal – MOJCA ŠTOKA (MOYA)
kitara, backvokal – JAN BARUCA (YAN BARAY)
klaviature – JANI KLANČIČ
bobni – RENE FURLAN
bas kitara – SIMON COLJA
Spremljevalni vokal: SARA FAGANEL