Doma Novice Glasbene novice MOYA – Zvezdni utrinki

MOYA – Zvezdni utrinki

Vir: MOYA Mojca Štoka

Novo avtorsko delo pevke in kantavtorice Mojce Štoka

Te dni je izšla še zadnja skladba iz svežega prvenca ZVEZDNI UTRINKI, ki je izšel v začetku februarja. Zadnja od predstavljenih skladb je istoimenska ZVEZDNI UTRINKI, za katero je videospot posnel nadarjeni Lenart Kobal.

Skladba ZVEZDNI UTRINKI je avtorsko delo pevke in kantavtorice Mojce Štoka (glasba in besedilo), ki se javnosti predstavlja z umetniškim imenom MOYA.  Za aranžma in produkcijo pa je tudi tokrat poskrbel Jan Baruca (Yan Baray), s katerim Moya sodeluje že od začetka samostojne poti.

Romantična in zasanjana skladba Zvezdni utrinki je ena tistih skladb, ob kateri se v hitrem tempu življenja umirimo in ustavimo ter nas popelje na čarobno popotovanje med zvezde in zvezdne utrinke, kateri ljudem vedno dajejo upanje, ko jih ugledajo na nebu. Moya jo poklanja vsem tistim, ki so tako ali drugače del njenega vesolja ter jih povezuje tista posebna energija. Ob tem pa želi vsem iz srca, da nikoli ne nehajo sanjati in upati, ter da jim zvezdni utrinki uresničijo čimveč iskrenih in globokih želja.

Za prihajajoče mesece pa obljublja nove projekte in koncerte.