Mr. Darwin Chill predstavlja album ”Night Flight (To Buenos Aires)”!

0

Po debitanskem  singlu ‘Pray’ ,ki ga je Mr. Darwin Chill predstavil ob koncu letošnjega januarja s katerim je Dare Kaurič napovedal novo obdobje glasbenega ustvarjanja, danes predstavlja album ”Night Flight (To Buenos Aires)”, ki ga je pospremil z izidom singla ‘Tango Mama’.

Pesem Tango Mama se spogleduje z prepoznavnimi ritmi tanga, ki jih je Dare Kaurič ustvaril kot Mr. Darwin Chill skupaj z  glasbenimi kolegi, vokalistom Rokom Šinkovcem, Markom Hatlakom na harmoniki in Erinom Ćolarićem na violini.

Priljubljen slovenski avtor številnih uspešnic, Dare Kaurič, ki je že več kot 20 let ustvarjalni pogon ene najuspešnejših slovenskih glasbenih skupin in je skupino Kingston uveljavil kot zaupanja vredno ime nepozabnih zabav, z zavidljivimi radijskimi rotacijami že ponarodelih uspešnic, v novem letu predstavlja nove ritme z novim glasbenim projektom, Mr. Darwin Chill.

Pod glasbo in besedila albuma ”Night Flight (To Buenos Aires)” s popolnoma drugačnimi ritmi, kot smo jih od priljubljenega glasbenika vajeni, se kot avtor oz. soavtor glasbe in besedil podpisuje Kaurič, producent albuma pa je mojster zvoka, Iztok Turk.

Album ”Night Flight (To Buenos Aires)” lahko poslušate tudi na povezavi: https://lnk.to/xIt66