Na druženju v Sobi 102, je Rebeka Dremelj premierno predstavila čustveno glasbeno sporočilo ‘Še verjamem’

0

Na jutranjem zajtrku skozi katerega nas je vodila Ula Furlan, sta se Rebeki Dremelj pridružili umetnica Ana Rogel ter profesionalna plesalka na invalidskem vozičku, Barbara Šamperl, ki tudi nastopata v videu skupaj s paraplavalcem Darko Đurićem.

»Z novo skladbo sem želela vsem nam nastaviti ogledalo, saj nihče izmed nas ni popoln. Edinstvene osebe, ki nastopajo v videospotu Še verjamem‘ so bolj popolni kot marsikdo izmed nas,« je ob premieri povedala Rebeka in nadaljevala: »Izkoristili so svoje potenciale, sprejeli svojo nepopolnost in iz nje naredili veliko več, kot bi si mnogi od nas upali. Snemanje tega spota je bila zame najlepša izkušnja do sedaj, ki mi je dala ogromno inspiracije. Ana, Darko in Barbara so me naučili, da lahko v življenju dosežem veliko več, kot si upam.«

Rebekino sporočilo, »naj postanemo najboljša verzija samega sebe«, sta v čudovito skladbo oblikovala en uspešnejših slovenskih avtorskih tandemov. Avtorica besedila je Anja Rupel, pod glasbo in aranžma pa se podpisuje Aleš Klinar.

Pesem Še verjamem‘ je dosegljiva tudi digitalnih platformah:
– Deezer: http://bit.ly/2VLOPju
– iTunes: https://apple.co/2PPy1T8
– Google Play: http://bit.ly/2H0vcdS
– Spotify: https://spoti.fi/2H7tnfu
– Amazone Music: https://amzn.to/2WAPL7C
– Tidal: http://bit.ly/2DWYDwL