Najuspešnejša najstniška zvezdnica v regiji – Marija – z novim singlom

Vir: Universal Music

Po izjemnem uspehu singlov ‘Dance Like Nobody’s Watching’ in ‘Louder Than A Drum’ ena najuspešnejših najstniških zvezdnic iz naše regije predstavlja skladbo ‘All The Girls’, v kateri poziva dekleta, naj bodo samozavestne!

Po najuspešnejšem debitantskem singlu v regiji ‘Dance Like Nobody’s Watching’, ki danes na YouTubeu beleži že neverjetnih 16 milijonov ogledov,  in drugem singlu ‘Louder Than A Drum’, ki opisuje Marijin razvoj iz najstnice v mlado žensko, Marija predstavlja poletno uspešnico ‘All The Girls‘, ki slavi girl power!

V svoji novi skladbi ‘All The Girls‘ Marija sporoča vsem dekletom, naj bodo samozavestna in naj nikoli ne zavržejo svojih sanj. S svojim prvim singlom nas je nadebudna mlada pevka, ki je zaslovela kot vlogerka in instagramerka, prepričala, naj plešemo, kot da nas nihče ne gleda, v drugem singlu pa nam je razkrila svojo življenjsko zgodbo in pokazala, da lahko z zaupanjem v svoje sposobnosti in poslušanjem svojega srca uresničimo vse svoje cilje.

Tudi tokrat se je pod skladbo podpisal avstrijski producentski duet popmaché, zaslužen za oba Marijina predhodna singla. V prihodnjih tednih bo nova skladba dobila tudi vizualno podobo.

“Leto dni je preteklo od začetka moje glasbene kariere in izida prvega singla ‘Dance Like Nobody’s Watching’ – neverjetno, kako hitro mineva čas! Izjemno sem zadovoljna s sodelovanjem z ekipo Universal Music, uspehi, ki se kar vrstijo in vsemi novimi izkušnjami, ki mi jih je omogočila glasbena industrija. Zares uživam v vsakem trenutku ustvarjanja glasbe,” je ob izidu novega singla povedala 18-letna Marija.

Poleg milijonskih številk, s katerimi se ponašata videospota za singla ‘Dance Like Nobody’s Watching’ in ‘Louder Than A Drum’, ter izjemnih uspehov v radijskem etru v Srbiji in širši regiji so Marijino delo prepoznali tudi v Avstriji, kjer so njen debitantski singel nominirali za skladbo leta na prestižni podelitvi nagrad Amadeus Austrian Music Awards. Marija je na podelitvi nagrad tudi nastopila pred nabito polno dvorano Wiener Volkstheater in navdušila avstrijsko občinstvo. Osvojila pa je tudi nagrado za najboljši R&B videospot in pesem leta na prvi podelitvi regionalnih nagrad MTS Vision.

„Novi singel govori o podpori vsem dekletom. Da morajo imeti samozavest, in da morajo pogumno verjeti, da lahko v življenju dosežejo vse, kar si želijo. To je ena od tem, o katerih že dlje časa govorim v javnosti, saj menim, da je pomembno govoriti o tem, in da moram biti vzor vsem deklicam in dekletom, ki spremljajo moje delo. Če bom uspela s svojim singlom motivirati vsaj eno dekle, bom zadovoljna,” pravi Marija.

Singel je na voljo na digitalnih glasbenih platformah po celem svetu: https://marija.lnk.to/ATG

https://youtu.be/5goSVnGkg1w