New Release from Eros Ramazzotti “Vita Ce N’è”

Vir: Universal Music Slovenia

EROS RAMAZZOTTI

 VITA CE N’È 
album 

Eros Ramazzotti predstavlja novi album „Vita ce n’è” v italijanskem in španskem jeziku. Z albuma je predhodno predstavil naslovni singel, ki se je v mesecu dni povzpel na vrhove italijanskih in mednarodnih radijskih lestvic.

Eros Ramazzotti je novi album posvetil prijatelju in umetniku Pinu Danielu, s katerim je delil veliko osebnih trenutkov in čustev. Gre za Ramazzottijev petnajsti studijski album, ki je pozitivno obarvan in v središče optimizma postavlja ljubezen, v katero lahko vsi še vedno verjamemo. Za produkcijo albuma je Eros poskrbel sam, na pomoč pa sta mu priskočila Antonio Filippelli in Celso Valli.

Album prinaša čudovite nove pesmi in veliko izjemnih sodelovanj. Pri pesmi Vale per sempre”sodeluje z Alessio Cara, prejemnico grammyja za najboljšo novo izvajalko, ki je o sodelovanju povedala: “Zame je to uresničitev sanj. Presrečna sem, da lahko pojem z Erosem!” Pri pesmi “Per il resto tutto bene” sodeluje z nemško pop zvezdnico Helene Fischer, na albumu pa najdemo tudi duet z Luisem Fonsijem, ki je s singlom Despacito podrl vse možne rekorde. Med ustvarjanjem nove pesmi sta Ramazzotti in Fonsi razvila tesno prijateljstvo. Fonsi je o sodelovanju povedal: “Per le strade una canzone je pesem, ki te spravi v dobro voljo. Govori o glasbi ter o slavljenju ljubezni in zabave. Z Erosem sva želela deliti pozitivne vibracije, ki jih daje glasba. Vesel sem, da sem imel priložnost sodelovati z njim.”

Po izidu albuma se Eros odpravlja na svetovno turnejo, ki se bo začela 17. februarja v Münchnu. Eros bo v okviru turneje obiskal 5 kontinentov in nastopil v nekaterih najbolj znanih arenah na svetu. Za turnejo je bilo prodanih že več kot 200 000 vstopnic.

Album je na voljo v različnih formatih: v standardni in deluxe različici ter tudi na vinilni plošči.

Album je v digitalni obliki na voljo na naslednji povezavi:

https://umsi.lnk.to/ErosVitaCeNe