Niall Horan – Nice To Meet Ya

0
Vir: Universal Music Slovenia

NIALL HORAN

„Nice To Meet Ya”

(N. Horan, J. Bunetta, T. Jesso Jr., R. Cunningham)
singel

Skoraj dve leti po uspešnem debitantskem albumu “Flicker”, ki se je povzpel na vrh lestvice Billboard 200, Niall predstavlja novi singel “Nice To Meet Ya”.

Pesem “Nice To Meet Ya” je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/NiallHoranNTMY

“Nice To Meet Ya” vsebuje elemente pop in soul glasbe. Pri ustvarjanju pesmi so sodelovali Julian Bunetta (Maroon 5, Jessie Ware), Tobias Jesso, Jr. (Florence + the Machine, Adele) in Ruth-Anne Cunningham (John Legend, Pentatonix).

Ta pesem je zame zelo posebna, saj mi je dala možnost, da eksperimentiram z glasbo in vesel sem, da jo končno lahko delim s poslušalci. Skoraj dve leti sta minili, odkar sem izdal album in ustvarjanje novih pesmi mi je v neizmerno veselje,” je povedal Niall.

Niall Horan je eden najpopularnejših mladih pevcev današnjih časov, ki se je javnosti predstavil kot član izjemno uspešne glasbene skupine One Direction. Njegov prvi solo album “Flicker” je požel ogromen uspeh in prejel tudi odobravanje s strani glasbenih kritikov. Album se je povzpel na prvo mesto lestvice Billboard 200 in v zelo kratkem času dosegel platinasto naklado v 18 državah po svetu. “Flicker” je do danes prodan v več kot treh milijonih primerkov in šteje skoraj 3.5 milijarde streamov. Z albuma prihajata hita “This Town” in “Slow Hands”.