Noro koncertno dogajanje v Pubu Plečnik!

0
Vir: Agencija Ekskluzivno

NOR KONCERTNI VIKEND

V PUBU PLEČNIK

XEQUTIFZ / 23.8. OB 21H

KLEMEN KLEMEN, MURAT & JOSE, DOŠA / 24.8 OB 21H

 

Ta vikend bo v Pubu Plečnik obarvan z dobro glasbo. V petek, 23.8. bodo zunaj nastopili XEQUTIFZ s posebnim glasbenim koncertom, dan kasneje pa bo večer dobre domače hip hop sladice z Muratom in Josom, Klemnom Klemnom in Došo. Kot je že v navadi v Pubu Plečnik ni nikoli vstopnine.

XEQUTIFZ

MURAT & JOSE

KLEMEN KLEMEN

 

Napovedujemo:

30.8. ob 21h ne zamudite večerne modne revije in razglasitev zmagovalke World Top Model Slovenia.

 

ŽE POZNATE PUB PLEČNIK?

Plečnik Pub je modernizacija klasičnega puba, ki spreminja pogled na dolgočasnost vsakdanjega bara katerega središče je na novo predelan interier in exterier namenjen gostom klasičnega vendar prefinjenega okusa, ki bi radi svoj prosti čas preživeli ob vrhunski ponudbi z izbrano družbo. Dogodki v Plečnik Pubu zajemajo dogajanja skozi celoten dan, zjutraj z vrhunsko kavo in sobotnimi brunchi, čez dan z vrhunskim tastingi vina, viskija, ruma, piva in drugih pijač ter s pristnimi BBQ pikniki. Večeri pa so rezervirani za zabavo!

In po čem se Pub Plečnik razlikuje od drugih destinacij zabave in kulinarike?

Plečnikova kulinarika združuje klasiko in moderen, hiter ritem življenja ter spremlja sezonske trende in vse skupaj povezuje s celodnevno ponudbo puba. Sem nedvomno spadajo klasične jedi, inovativne predjedi, zorjeni steaki, gurmanski burgerji, svinjska rebrca in krače. Poleg bogate ponudbe hrane se Pub lahko pohvali z enim od največjih asortimanov žganja v Ljubljani in bogatim asortimanov piv.