NUŠA DERENDA IN TILEN LOTRIČ – ‘POKLIČI KDAJ’

0
Vir: Dallas Records

NUŠA DERENDA IN TILEN LOTRIČ  V ODLIČNEM VIDEOSPOTU ‘POKLIČI KDAJ’

Nuša Derenda, ki je v lanskem letu praznovala 20. obletnico kariere, in mladi Tilen Lotrič, superfinalist ter drugouvrščeni iz lanskega šova Slovenija ima talent, predstavljata še videospot za njuno skupno skladbo z naslovom POKLIČI KDAJ.

Dva vrhunska vokalista sta posnela novo, energično pop-rock skladbo, pri kateri ju je združil eden najbolj predvajanih avtorjev trenutno pri nas, vsestranski glasbenik Nino Ošlak.

Tilen, ki je pred kratkim razprodal svoj 2. večji samostojni koncert, in  vedno ustvarjalna ter delovna Nuša, sta za spevno pesem posnela tudi atraktiven videospot, pod katerega se podpisuje ekipa Maag visuals. Režiser Marko Maag je poskrbel za dinamičen studijski videospot, na snemanju pa sta se pevca počutila zelo sproščeno in prijetno, saj sta oba že posnela svoje samostojne videospote pod taktirko že omenjenega režiserja.

Rezultat iskanja slik za NUŠA DERENDA IN TILEN LOTRIČ V ODLIČNEM VIDEOSPOTU 'POKLIČI KDAJ'

S Tilnom sva se pred letom dni srečala na nekem nastopu, presenetil me je njegov vokal, še posebej, ko sem izvedela koliko je star (smeh). Takrat sva se skupaj tudi slikala, pa malo poklepetala… Ko me je poklical, če bi zapela z njim v duetu, sem bila za, predvsem zaradi njegovega lepega glasu, pa tudi zato, ker rada podpiram mlade, glasbenike, ki imajo res perspektivo”. – NUŠA DERENDA

Tilen je pojasnil, zakaj si je zaželel sodelovanja z izjemno Nušo Derenda:
Ko sem razmišljal o sodelovanjih, je bila Nuša že od nekdaj moja velika želja. Njen izjemen vokal sem občudoval že kot majhen deček in to, da sva zdaj posnela skupno pesem, je zame velika čast. Nuši sem res hvaležen za vse nasvete in dobro energijo pri ustvarjanju”. – TILEN LOTRIČ

FOTO: TIBOR GOLOB
Avtorji pesmi POKLIČI KDAJ
Glasba: Nino Ošlak
Besedilo: Nino Ošlak, Igor Pirkovič
Aranžma: Nino Ošlak, Damjan Pančur