Oddaje

V novem letu 2019 vas od 8. januarja naprej čaka vsak torek od 20. do 21. ure na radiu Zmaj zabava v balkanskih ritmih. Ta glasba je izjemno popularna tudi v Sloveniji, zato smo ji namenili eno uro v elitnem torkovem večernem terminu tudi na radiu Zmaj. Izmenjavali se bodo “večno zeleni” hiti največjih zvezd balkanske estrade in aktualne nove pesmi. “Narodnjaki” prihajajo povečini iz Srbije in Bosne, pa tudi iz drugih koncev južno in vzhodno od nas.

Vabljeni torej, da se nam pridružite na največji radijski zabavi te vrste v Sloveniji! Priklopite se na radio Zmaj in uživajte vsak torek zvečer.

Od februarja 2019 naprej vas čaka vsako sredo od 20. do 21. ure na radiu Zmaj glasbena oddaja, v kateri se boste z nami vrnili v zlata 70-, 80- in 90-leta minulega tisočletja. Po mnenju mnogih ljubiteljev glasbe, tudi naših poslušalcev, so takrat nastale najboljše in najbolj poslušane skladbe popularne glasbe vseh časov. Pop, od šlagerjev v 70-tih letih, pa tki. synthop godbe v 80-tih letih, do moderne plesne glasbe v 90-tih letih, vse to lahko slišite vsako sredo v elitnem večernem terminu na radiu Zmaj. Izmenjavale se bodo največje uspešnice iz tega obdobja, predvsem tuji, pa tudi domači in jugo hiti, zato vabljeni, da se nam pridružite na radiu Zmaj vsako sredo zvečer.

Četrtkov večer že od nekdaj velja za poseben radijski termin. Tako bo od aprila 2018 tudi na Radiu Zmaj. Vsak četrtek ob 20. uri prihajajo največja imena domače in tuje glasbene scene. “Glasbeni portret” vam prinaša vsak četrtek neprekinjen enourni izbor nepozabnih uspešnic glasbenih velikanov. Priklopite se na radio Zmaj, obujajte spomine in uživajte z nami!

V petkovih večernih terminih vas čakajo najboljše klape in njihovi znani napevi. Pojte z nami, postanite in ostanite naš zvesti prijatelj. Petkovi večer klap je najbolj poslušan program v živo na Radiu Zmaj. Pridružite se nam tudi vi!

Vabljeni ob sobotah zvečer k poslušanju Radia Zmaj! Radijska veselica prinaša slovensko narodno-zabavno in zabavno glasbo najbolj priljubljenih izvajalcev ob katerih lahko zaplešete kar doma, ali pa kjerkoli seže spletna povezava. Veselica za vaš prijeten sobotni večer v naši družbi.

Otroški program lahko spremljate na radiu Zmaj od 10. septembra 2017. Vsako nedeljo ob 8. uri zjutraj čakajo naše najmlajše poslušalce nove pravljice in najlepše otroške pesmice. Dobrodošli dragi mladi poslušalci, kakor tudi vsi starši in mladi po srcu! Bodite z nami vsako nedeljsko jutro!

Vsako nedeljo od 12. do 15. ure vas čaka na Radiu Zmaj narodno-zabavno popoldne po domače. Nedeljskega kosila ni brez domače slovenske glasbe. Nove in stare polke in valčki ob katerih lahko tudi zapojete in zaplešete v prijetno nedeljsko popoldne. Vabljeni torej k poslušanju Radia Zmaj tudi vsako nedeljo!

Na Radiu Zmaj si lahko izberete in slišite vašo najbolj priljubljeno skladbo. Glasbene želje predvajamo vsako sredo ob 17.uri. Napišite ime in izvajalca glesbene želje in poslušajte Radio Zmaj po vašem okusu! Glasbeno željo pošlite na info@radiozmaj.eu