Oddaje

Vabljeni ob sobotah zvečer k poslušanju Radia Zmaj! Radijska veselica prinaša slovensko narodno-zabavno in zabavno glasbo najbolj priljubljenih izvajalcev ob katerih lahko zaplešete kar doma, ali pa kjerkoli seže spletna povezava. Veselica za vaš prijeten sobotni večer v naši družbi.

Četrtkov večer že od nekdaj velja za poseben radijski termin. Tako bo od aprila 2018 tudi na Radiu Zmaj. Vsak četrtek ob 20. uri prihajajo največja imena domače in tuje glasbene scene. “Glasbeni portret” vam prinaša vsak četrtek neprekinjen enourni izbor nepozabnih uspešnic glasbenih velikanov. Priklopite se na radio Zmaj, obujajte spomine in uživajte z nami!

V petkovih večernih terminih vas čakajo najboljše klape in njihovi znani napevi. Pojte z nami, postanite in ostanite naš zvesti prijatelj. Petkovi večer klap je najbolj poslušan program v živo na Radiu Zmaj. Pridružite se nam tudi vi!

Na Radiu Zmaj si lahko izberete in slišite vašo najbolj priljubljeno skladbo. Glasbene želje predvajamo vsako sredo ob 17.uri. Napišite ime in izvajalca glesbene želje in poslušajte Radio Zmaj po vašem okusu! Glasbeno željo pošlite na info@radiozmaj.eu

Na Radiu Zmaj lahko od 10. septembra spremljate tudi otroški program. Vsako nedeljo ob 8. uri zjutraj čakajo naše najmlajše poslušalce popularne pravljice in najlepše otroške pesmice. Zaradi izjemnega zanimanja pa oddaje ponavljamo vsako sredo ob 20. uri zvečer. Bodite z nami!

Vsako nedeljo od 12. do 15. ure vas čaka na Radiu Zmaj narodno-zabavno popoldne po domače. Nedeljskega kosila ni brez domače slovenske glasbe. Nove in stare polke in valčki ob katerih lahko tudi zapojete in zaplešete v prijetno nedeljsko popoldne. Vabljeni torej k poslušanju Radia Zmaj tudi vsako nedeljo!