Post Malone – Hollywood’s Bleeding

0
Vir: Universal Music Slovenia

Eden najbolj priljubljenih predstavnikov sodobne pop glasbe ponovno dokazuje svoj izjemen talent, ki ga z lahkoto prilagaja raznolikim glasbenim smerem. Tokrat nas je prepričal s svojim tretjim studijskim albumom „Hollywood’s Bleeding”.

 Album je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/PMHollywoodsBleeding

„Hollywood’s Bleeding” prinaša 17 pesmi, ki prinašajo tudi sodelovanja z imeni, kot so Swae LeeFutureHalsey in Ozzy Osbourne. Slednji je gostoval pri pesmi  „Take What You Want”, pri kateri je sodeloval tudi Travis Scott.

Pred izdajo albuma je Post Malone predstavil single „Wow.”, „Sunflower” in „Goodbyes”, ki so se po objavi povzpeli med prvih 10 nalestvici Billboard Hot 100, teden dni pred izidom albuma pa je predstavil še pesem „Circles”, ki prinaša nostalgijo zadnjih poletnih dni.

Ta pesem je res posebna, ima svoj groove,” je povedal Post Malone, preden je pesem „Circles” premierno predstavil na intimnem koncertu v New Yorku. „Circles” prinaša zgodbo o ljubezenskem odnosu, ki je izgubil smisel. Za produkcijo pesmi so poskrbeli Post MaloneLouis Bell (Lana Del Rey, 5 Seconds of Summer, Camila Cabello) in Frank Dukes (Jonas Brothers, Kendrick Lammar, Rihanna).

Pesem „Circles” je dobila tudi svojo vizualno identiteto, za katero je poskrbel režiser Colin Tilley (Kendrick Lammar, Halsey, DJ Snake).  Videospot je v manj kot tednu dni od izida na YouTubu zbral več kot 10 milijonov ogledov:

Austin Post, bolj znan kot Post Malone, je ameriški glasbenik, ki niza uspeh za uspehom in ima v rokavu že štiri nominacije za nagrado Grammy. Popularnost je dosegel leta 2015 s hitom „White Iverson” in debitantskim albumom „Stoney”. Uspešen je bil tudi njegov drugi album „beerbongs & bentleys”, s katerega prihajajo hiti „Psycho”, „Rockstar” in „Better Now”.

„Hollywood’s Bleeding” – seznam pesmi

Hollywood’s Bleeding
Saint-Tropez
Enemies
Allergic
A Thousand Bad Times
Circles
Die For Me
On The Road
Take What You Want
Im Gonna Be
Staring At The Sun
Sunflower
Internet
Goodbyes
Myself
I Know
Wow