PREMIERA: Katja Mihelčič – Kami in DJ ARTES sta združila moči in ustvarila novo plesno pesem

Vir: Katja Mihelčič - Kami

Katja Mihelčič, pevka, pisateljica, nadčutna svetovalka in terapevtka, ki smo jo do sedaj na glasbeni sceni lahko spremljali pod Imenom Katja M, sej je odločila, da novi glasbeni projekt zapečati tudi z novim umetniškim imenom Kami. K sodelovanju je tokrat povabila DJ-ja in producenta ARTES, kateri se intenzivneje z glasbo ukvarja že od svojega 15 leta. Skupaj sta ustvarila plesno pesem, s poletnim pridihom in ljubezensko tematiko.

Kami je skozi besedilo opisala svojo ljubezensko zgodbo, za katero meni, da se z njo lahko poistoveti tudi marsikdo drug. Pesem torej govori o čutni povezavi med punco in fantom, ki ne glede na to, kaj čutita drug do drugega, ne moreta biti skupaj. Fant je v zvezi z drugo punco. Punca pa se nenehno sprašuje, ali še obstaja upanje za njiju.

Pesem je dobila tudi video podobo. Snemanje je potekalo 2 dni: prvi snemalni dan so večinoma preživeli v fitnes studiu Alfa gym, drugi snemalni dan pa so se odpravili na slovensko obalo. Snemanje z mlado in ustvarjalno ekipo Abramsproduction je bilo zelo sproščeno, zabavno, a hkrati tudi profesionalno. Kami nam je zaupala tudi, da se za 4 minutnim glasbenim izdelkom skriva res ogromno dela. Glasbeni in video izdelek za pesem »Vse kar rabš«, je torej plod večmesečnega dela, ki je bil ustvarjen z ogromno truda, potrpežljivosti, strasti in pa seveda ljubezni do same glasbe.

Kot vsak umetnik, si tudi Kami in ARTES želita, da bi bil njun trud opažen. Predvsem si želita, da bodo ljudje začutili pesem in jo z veseljem poslušali. Kami in ARTES menita, da je ves trud glasbenika poplačan, ko vidiš, da si ljudje z veseljem zavrtijo tvojo pesem in si jo prepevajo.