Priljubljen ljubljanski hip hop artist Nipke predstavlja novo glasbeno zgodbo ‘Popoln lajf’

Vir: Menart

Tik po prejetju medijske nagrade Žarometi 2017 za pesem leta ‘Vsi smo na istem‘, ki jo je glasbenik ustvaril skupaj s Trkajem, je Nipke včeraj na svojem Youtube kanalu premierno predstavil nov video ‘Popoln lajf‘.

Tudi tokrat je Nipke pri ustvarjanju skladbe sodeloval z vedno bolj uveljavljenim producentom Damjanom Jovićem, ki se podpsuje pod glasbo, Nipke pa je avtor besedila.

Tokratno glavno vlogo je odigrala je šestletna deklica Ajda, ki z Nipketom odkriva sladke radosti življenja. Kadri videospota so bili posneti v ljubljanskem živalskem vrtu, parku Tivoli in v priljubljenem Kinu Bežigrad, ne manjkajo pa tudi kadri iz ulice na kateri je Nipke odraščal in je tudi med glavnimi spremljevalkami glasbenikovih videospotov v uspešnicah z zavidljivim številom ogledov na Youtube; ‘Všeč tko k je‘ in ‘Noben me ne razume‘. Slednji video je prejel naziv za video leta 2016, uspešnica pa je bila okronana s slovensko strokovno nagrado Zlata piščal za najboljšo skladbo.

»Pesem ”Popoln lajf‘ govori o nepotrebnem iskanju razlogov za boljše življenje v materialnih in drugih prestižnih dobrinah. S skladbo in videom sem želel sporočiti, da za srečo potrebujemo le kvalitetne odnose z bližnjimi in zdravo samozavest. Ne iščimo sreče zunaj sebe in razmišlčljajmo o tem česar nimamo, prepoznati moramo le dobre stvari, ki jih že imamo,« je ob izidu novega singla povedal Nipke.

Avtor video zgodbe je Mark Pirc iz Studio 7.