Promocija ALBUMA TRIIIPLE- TROJNI Z GOSTI

0
Vir: Dallas Records

Promocija ALBUMA TRIIIPLE- TROJNI Z GOSTI

SOBOTA, 23. 2. 2019 ORTO BAR

 Facebook dogodek: Promocija albuma Triiiple – Trojni z gosti // Orto Bar // 23. februar 201

soboto, 23. februarja 2019 ob 20.30 uri, bo v Orto Baru velenjski hiphoper Triiiple predstavil svoj tretji solo album Trojni. Po 8 letih premora v svoji karieri, se je TRIIIPLE na sceno vrnil s singli Srečno, Švic Party, Edina ter Časovni stroj, ki ga je posnel v sodelovanju z U- Kanom, Zlatkom in Klemen Klemnom.

Novi album, na katerem je 15 novih skladb, je Triiiple ustvaril s hip hop skupino 3320 iz Velenja. Album je produciral Mentaly ill.

Na koncertu bomo lahko slišali številne gosti – Klemen Klemen, La Bagra, Cyam, Drill, Siknes, Ziebane in Trkaj, za glasbeno podlago pa bosta skrbela DJa Toljo Toljo. Dogodek ima prost vstop.

‘Na albumu boste slišali takšne in drugačne zgodbe iz velenjskih ulic; nekatere resnične, druge šaljive, tretje… pustite se presenetit.‘ – TRIIIPLE

Triiiple se je ob predstavitvi albuma širši javnosti podal tudi na radijsko turnejo in gostuje v oddajah o slovenski glasbeni sceni, predstavlja hiphop kulturo in širi velenjski hiphop glas po slovenskih radijskih valovih.

 Njegovi začetki segajo že v daljno leto 2003, ko je kot 13-letnik ustanovili prvo najmlajšo hip hop skupino FIRE  (Triiiple, LiL-Scratch, MajorBeck), s katero so kmalu začeli nastopati po Sloveniji.

Pri svojih rosnih 15 letih je Triiiple podpisal pogodbo za Menart Records in izdal svoj prvenec, z naslovom »VSAKA PADE«, na katerem so pesmi (Harem, Do vrha, XXX pevke,… in druge); sledili so nastopi, razna sodelovanja s takrat že uveljavljenimi glasbenimi izvajalci (Nina – Tabu, Saša Lendero, Zlatko, Klemen Klemen, Target – Tram11)

Sledilo je ogromno demo posnetkov, dokler ni leta 2010 izdal svojega drugega albuma z naslovom PREROD 010, na katerem je tudi pesem Poštiman dan, pri kateri je sodeloval Klemen Klemen, in pesem Za rap.

Leta 2013 skupaj z  MajorBeck-om ustanovi neprofitno društvo in hip hop skupino 3320, kjer sodelujejo razni DJ-i, producenti, beatmakerji, MC-ji; istega leta izdajo album  z naslovom  3320-AllBoom; sledi turneja po Sloveniji.

Po dolgih letih se v letos vrača na sceno s svojim tretjim albumom, ki nosi ime TROJNI; na albumu bodo kot gostje sodelovali tudi: U-kan, Zlatko, MajorBeck, San, Klemen Klemen, Scratch, Nemir-Tadija, Mrigo , Drill, Ziebane in Kremi.