Doma Novice Glasbene novice PUB PLEČNIK niza koncert za koncertom

PUB PLEČNIK niza koncert za koncertom

0
Vir: Agencija Ekskluzivno

Nova najbolj zaželena destinacija zabave in kulinarike v osrčju Ljubljane

Pub Plečnik redno skrbi za osvežitve, tako na področju kulinarike, kot na področju zabave. Poletje še nikoli ni bilo bolj pestro. V le nekaj dneh so se v najbolj priljubljenem novem pubu v osrčju Ljubljane zvrstili številni koncerti, vsi brez vstopnine. Tako so nastopili Siddharta, ki so Plečnikovo mojstrovino dodobra zatresli, za otvoritev so poskrbeli Los Ventilos in Like The Rolling Stones, Pero Lovšin je nastopil s Španskimi borci, Cover Lover pa so poskrbeli za najbolj zaželene coverje.

Plečnik Pub je modernizacija klasičnega puba, ki spreminja pogled na dolgočasnost vsakdanjega bara katerega središče je na novo predelan interier in exterier namenjen gostom klasičnega vendar prefinjenega okusa, ki bi radi svoj prosti čas preživeli ob vrhunski ponudbi z izbrano družbo. Dogodki v Plečnik Pubu zajemajo dogajanja skozi celoten dan, zjutraj z vrhunsko kavo in sobotnimi brunchi, čez dan z vrhunskim tastingi vina, viskija, ruma, piva in drugih pijač ter s pristnimi BBQ pikniki. Večeri so zelo raznoliki in bodo v prihodnosti obsegali vse od stand upov, slovenskih večerov, športnih dogodkov, koncertov in večjih festivalov v stilu Oktoberfesta. Atraktivni dogodki se bodo odvijali na tedenski ravni, v torek kot uvod v teden, chillout dogodek s poudarkom na glasbeni zabavi, četrtek bo veljal kot mali petek, ki bo privabljal goste v afterwork aktivnostih, med vikendom pa bo sledila poslastica zabav, poznanih glasbenikov, ki bodo večer popeljali dolgo v noč.

In po čem se Pub Plečnik razlikuje od drugih destinacij zabave in kulinarike?
Zagotovo po vrhunski ponudbi, ob katerim so se na otvoritvenem tednu vsem cedile sline in so glasno pele njihove borbončice. Plečnikova kulinarika združuje klasiko in moderen, hiter ritem življenja ter spremlja sezonske trende in vse skupaj povezuje s celodnevno ponudbo puba. Sem nedvomno spadajo klasične jedi, inovativne predjedi, zorjeni steaki, gurmanski burgerji, svinjska rebrca in krače. Poleg bogate ponudbe hrane se Pub lahko pohvali z enim od največjih asortimanov žganja v Ljubljani in bogatim asortimanov piv.

18.7. prihajajo v Pub Plečnik HELP! (THE BEATLES TRIBUTE BAND)
Za vse ljubitelje ene izmed najbolj znanih četveric na svetu bo to nepozaben večer, saj bodo Help, ki soTribute band skupine The Beatles, poskrbeli, da bodo po Pubu Plečnik odzvanjali največji hiti zagotovo ene izmed najbolj priljubljenih skupin v 60. in 70. letih. Ko boste slišali hite kot so Hey Jude, Let it be, I want to hold your hand in še 50 hitov, ki so bili na top pozicijah Billbordove lestvice, boste imeli občutek, da so v Plečnikovo palačo stopili John Lennon, Paul McCartney, George Harrison in Ringo Starr.