Robert Ficker z avtorsko skladbo ‘Šećer i sol’ domov prinesel nagrado

0
Vir: menart

Slovenski glasbenik, ki je že v letu 2017 ter v lanskem letu osvojil srca obiskovalcev hrvaškega glasbenega  festivala ‘Zlatne note’, je letos z novo avtorsko skladbo ‘Šećer i sol‘ domov iz Korčule prinesel prvo mesto po glasovih spletetnega glasovbanja festivala Marco Polo Fest 2019, ter drugo mesto strokovne žirije glasbenega festivala HIT FEST 2019 v Donji Stubici.

Fotografija osebe Robert Ficker.

Robert Ficker se podpisuje kot avtor besedila, pri glasbi pa je sodeloval skupaj z Josipom Pokupcem, ki se podpisuje tudi pod aranžma.

Pesem je bila posneta v Josipovem studiu v Zagrebu, videospota pa je Robert posnel na čudovitih lokacijah na Veliki Planini in na Kamniški bistrici skupaj s punco Žano in prijateljem Mikijem.

Glasbeniuk pa po izjemnem uspehu na dveh festivalih ne počiva. Za jesenske dni že pripravlja dve novi skladbi, ena posneta v studiu Aleša Zibelnika v Ljubljani in druga pri Pokupcu v Zagrebu.

Nastopil bo pa kar na treh festivalih: MEF (Međimurski festival zabavne glasbe), Darfest v Daruvarju in glasbeni festival Zlatne note v Križevcih.

Več o Robertu:
http://www.menart.si/glasba/si/robert-ficker/