Sabrina Zavšek z novim svežim poletnim singlom

Vir: Facebook

Pod besedilo in glasbo skladbe ”Vse, kar vredno je” se je podpisala Sabrina sama, pod aranžma in produkcijo pa Damjan Pančur, s katerim sta že nanizala mnogo glasbenih uspehov. Vse, kar vredno je nosi globlje razmišljanje o življenju in rečeh, ki v njem resnično štejejo, a jih pogosto prezremo ali zatremo. Sabrina je v svojih avtorskih ustvarjanjih pustila vtis avtorice, ki se v besedah dotika tistega najbolj človeškega v nas samih, ob tem pa sporočilo prenese na neposreden, a mehek način, prav tako pa tudi kot pevka, ki živi za tok čustev, ki zazvenijo skozi pesmi in njeno doživeto interpretacijo. Kot oseba in pevka se ravno zaradi svoje življenjske note in gole iskrenosti dotakne ljudi in v njih pusti sled razmišljanja.

Sabrina, pevka in avtorica skladbe, skozi besedilo sporoča jasno in življenjsko sporočilo, ki se dotakne vsakega izmed nas. ”Vse, kar vredno je” nosi sporočilo predanosti, globine in hrepenenja v življenju. Najbolj vredne reči in ljudje so pogosto nekaj, kar nam je v življenju tako samoumevno. Včasih so tiho in so že ob nas. Čas je, da jih vidimo. Tolikokrat hrepenimo po nečem in smo celo svojo življenjsko pot v iskanju, na koncu pa spoznamo, da bi morali samo ustaviti svoj korak in se ozreti.

Sabrina Zavšek je 22 – letna pevka, ki je svoje življenje posvetila avtorstvu, vokalnemu izobraževanju in glasbenemu ustvarjanju. Sabrina, ki je med drugim tudi študentka petja in novinarstva, svojo lastno glasbo snema že od svojih otroških let, sodeluje s priznanimi domačimi in tujimi ustvarjalci, glasbeniki in profesorji. Njen najnovejši avtorski izdelek nosi naslov ”Vse, kar vredno je”, v njem pa je sodelovala s producentom Damjanom Pančurjem, s katerim je ustvarila tudi svoje zadnje avtorske pesmi, med katerimi so Boš čakal z mano pomlad?, Najini mostovi, Te reči in Nikogaršnja kri, ki je v lanskem letu postala tudi velika zmagovalka mednarodnega festivala Nova Scena, Sabrina pa najboljša vokalna interpretka. Poleg tega je bila Sabrina večkratna nagrajenka pevskih državnih in mednarodnih tekmovanj, dobitnica nagrad za izjemne pevske dosežke in mednarodnih plaket za svojo avtorsko glasbo.