Sabrina Zavšek – Za vrati

0

Pevka in glasbena avtorica SABRINA ZAVŠEK predstavlja novo avtorsko glasbeno delo ZA VRATI.

Mlada pevka Sabrina Zavšek je večkrat nagrajena glasbena avtorica in vokalna interpretka v domačem in tujem prostoru, prav tako pa tudi mednarodna vokalna inštruktorica in snovalka projekta Spoznaj svoj glas v Sloveniji, ki je v tem letu dosegel že večkratne razprodane delavnice in seminarje za pevce, govornike in vokalnega znanja željne ljudi, projekt pa predstavlja izviren in pionirski pristop k preučevanju glasu v Sloveniji, kot ga do zdaj še ni bilo.

Avtorska pesem Za vrati je med poslušalci že dosegla velik pozitivni odziv, kot avtorica besedila in glasbe se je podpisala Sabrina sama, v aranžmaju in produkciji pa se ji je pridružil uveljavljen producent in instrumentalist Damjan Pančur. Avtorska pesem je doživela tudi video zgodbo, pod katero se je podpisala Melisa Košar.

Sabrina navdih za skladanja črpa iz življenja, človeških odnosov in za mnoge čisto samoumevnih drobnih reči, ki jih pogosto mnogi spregledajo. O svoji novi pesmi Sabrina pove: “V življenju ostajajo številne zgodbe skrite. Pred očmi, pred občutki. Skrijemo jih pred nami samimi. Pogosto zaradi strahu pred predanostjo in tem, kar smo. ‘Za vrati’ je pesem o zgodbah ljudi, ki so ostale skrite nekje, z nekom. In nas spremenile.”