Samo Sam z novim singlom ‘Za lepši svet’ napoveduje izid drugega studijskega albuma

Vir: Menart

Mlad ustvarjalec, ki sodi v sam vrh hip hop scene predstavlja nove rime ‘Za lepši svet‘, in prav z enakim naslovom bo kmalu predstavil drugi studijski album!

Samo Sam je debitanski album »Sreča na vrvici« predstavil pred tremi leti, navdušil medije in radijske urednike saj so njegove pesmi pospremili z odličnimi kritikami.

Avtorska pesem ‘Za lepši svet‘, pod katero se kot producent podpisuje ustvarjalec številnih uspešnic, Damjan Jović, je dobila tudi videopodobo, ki je bila posneta na različnih lokacijah pod Šmarno goro in v Kranjski gori. Avtorja videospota sta Martin in Bernard Abram.

O novem singlu je Samo Sam povedal: »Z novo zgodbo želim opozoriti na to, da smo mi sami tisti, ki krojimo našo družbo in vsak od nas po malem prispeva k skupnosti v kateri živimo. Želel bi si več strpnosti, razumevanja in sočutja v naši družbi … manj razdvojenosti, opredeljevanja na takšne in drugačne. Ko ljubezen govori, besede niso več potrebne, … zavedati se moramo, da vsak nosi svojo zgodbo in to nas dela posebne.«

Samo Sam bo med poletjem skupaj s prijatelji obiskal tudi obalo za nekaj dni, vendar se bo takoj po počitnicah zaprl v studio in dokončal prihajajoči album »Za lepši svet«, ki bo izšel do konca leta.

O svojih skladbah je Samo še povedal: »Želim si, da moja besedila kot kapljice kapljajo v ‘posodo ljubezni’. Glasbeniki imamo to možnost, da pesmi uporabimo kot ‘kanal’, preko katerega pošiljamo lepa sporočila.«

O skladbi ‘Edina‘, ki jo je posnel v sodelovanju s priljubljeno hip hop artistko Sheby in se bo prav tako uvrstila na prihajajoči album, preberite tukaj (klik).