Saša Lešnjek predstavlja novo glasbeno zgodbo ‘Zaljubljena v ta svet’

0

Skladba ‘Zaljubljena v ta svet’, pod katero se Saša podpisuje kot avtorica, je nastala kot refleksija doživljanja novega življenja v Gradcu, kar upodablja tudi njen videospot, ki je v celoti posnet v Grazu.

Saša Lešnjek je 19-letna pevka in igralka, ki je nedavno zaključila študij jazz petja na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani, sedaj pa študij nadaljuje na glasbeni akademiji v Grazu.

Kljub svojim mladim letom je veliko sodelovala z Big Bandom RTV Slovenije, na Poletni noči v 2018, ter kot spremljevalni vokal na Slovenski popevki v 2018. V letu 2017 je na mednarodnem glasbenem tekmovanju Temsig osvojila zlato plaketo.

Trenutno je njen največji projekt glavna vloga Sandy v slovenski različici Briljantine, ki je eden izmed največjih muzikalov pri nas do sedaj. Pred tem je nastopala tudi kot vskok za glavno vlogo v muzikalu Vesna.

Poleg petja in igranja Saša zelo rada sinhronizira risanke in ustvarja glasbo za druge glasbene ustvarjalce, saj je avtorica tako svojih, kot tudi mnogih drugih skladb.