Sheeranada

0
Vir: splet

Povprečen slovenski poslušalec glasbe je že dlje časa izgubljen v megli, ko ne ve, kako bi lahko najlažje in najbolj učinkovito prišel do svoje najljubše glasbe in mu hkrati nihče ne pokaže prave poti. Konzumacija fizičnih nosilcev glasbe je že nekaj let v strmem upadu, medtem ko so streaming platforme premalo oglaševane, premalo raziskane in se jih slovenski poslušalec kar malo boji. “To je za plačati, kajne?” “Ne vidim smisla v njih!” “Kaj pa mi lahko platforme sploh ponudijo?” se marsikdo oglaša.

Dejstvo je, da je že ves preostali svet sprejel streaming platforme kot poglavitni način konzumiranja glasbe. Z enim samim klikom lahko zvočnike in slušalke preplavijo celotne diskografije vaših najljubših izvajalcev. Vendar neozaveščenost slovenske javnosti o streaming platformah onemogoča gladek pretok melodij tako za slovenske izvajalce, kot poslušalce.

Zato smo se pri založbi Nika odločili, da bomo z digitalno kampanijo, prvo od mnogih, Sloveniji predstavili uporabo streaming storitev. V žrebu, ki od sodelujočega pričakuje prijavo v eno od dveh poglavitnih platform v Sloveniji, Apple Music in Deezer, ponujamo mikavno nagrado – mobilni telefon iPhone 7.

Ker smo na Niki veliki oboževalci angleškega kantavtorja Eda Sheerana, smo kampanijo poimenovali “Sheeranada” in kot drugo ter tretjo nagrado ponujamo še Sheeranove vinilne plošče in CD-je. S tem želimo končno premostiti prepad med fizičnimi nosilci glasbe in streaming storitvami.

https://bit.ly/2EdbR7W