Sigrid – Sucker Punch (Album)

0

Talentirana Norvežanka je s hitoma “Strangers” in “Don’t Feel Like Crying” prepričala poslušalce in potrdila, da je ena izmed najmočnejših mladih sil skandinavskega popa, zdaj pa predstavlja debitantski studijski album, ki ga je naslovila “Sucker Punch”.

Album lahko na digitalnih glasbenih platformah poslušate preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/SuckerPunch

“Sucker Punch” prinaša zbirko vznemirljivih pesmi, ki premikajo meje sodobne pop glasbe. “Na albumu se nahajajo balade, pesmi o prijateljstvu, ljubezni in tudi poslovnem svetu. Teme so raznolike. Pop je žanr, ki omogoča neverjetno tematsko širino in počutim se, kot da mi nudi svobodo in prostor, da pišem in ustvarjam, karkoli mi pade na pamet,

je povedala mlada pevka.

Na albumu se nahaja tudi hit singel “Strangers”, katerega videospot na YouTubu šteje že več kot 44 milijonov ogledov:

To, kar Sigrid dela posebno, sta njena avtentičost in pozitivna ter iskrena glasbena vizija. To je dokazala že s hiti „Don’t Kill My Vibe”, Sucker Punch”, “Don’t Feel Like Crying” in EP izdajo „RAW”.

Sigrid Solbakk Raabe se je rodila leta 1996 na Norveškem. Glasbeno kariero je začela leta 2013 z debitantskim singlom „Sun”. Nastopila je že na festivalih, kot so ReadingGlastonbury in Coachella – vse to, še preden je izdala svoj debitantski album. Do danes je zbrala že več kot 570 streamov svoje glasbe na digitalnih glasbenih platformah.

V začetku tega meseca se je odpravila na veliko evropsko turnejo, v sklopu katere bo nastopala z velikimi imeni, npr. Georgem Ezro in Maroon 5. Datumi turneje so na voljo na njeni uradni spletni strani:  https://www.thisissigrid.com/live/