Skupina Tequila predstavlja skladbo in videospot DEJA VU!

Vir: boombox.si

Tequila

Mladi Primorci predstavljajo novo skladbo in videospot ‘DEJA VU’

Skupina Tequila iz Obale predstavlja novo skladbo in videospot ‘DEJA VU’. Mladostna energija in okolje, iz katerega prihajajo, sedmim mladim, še ne dvajsetletnikom, ne dajo stati na miru: so energični, pozitivni in vedno pripravljeni na žur. Kljub mladosti imajo za sabo že vrsto koncertov, nekaj avtorskih skladb in … novi single (in videospot) ‘DEJA VU’!
Skladbo sta za mlade Primorce spisala Rok Lunaček (besedilo) in Krešimir Tomec (glasba, aranžma), prvič pa so jo Tequila javnosti predstavili minuli konec tedna v Kopru, na Titovem trgu, kjer so nastopili s hrvaško pevko Danijelo. Fantje in dekle so bili nad odzivom občinstva nad skladbo zelo zadovoljni, saj so premierno izvedbo skladbe ‘DEJA VU’ obiskovalci pred odrom odlično sprejeli.
 
Skupino Tequila je pred kratkim obogatil nov član – odlični harmonikar Blaž Brudar, ki je dve leti deloval v skupini Mambo Kings, svoje glasbeno zatočišče pa je našel pri vrstnikih v skupini Tequila.
Skupino tako danes, poleg Blaža, sestavljajo: Alma Tahirović (glavna vokalistka), Patrik Babič (glavni vokalist), Rok Dolenc (spremljevalni vokal, klaviature), Kim Babič (spremljevalni vokal, kitara), Rok Reja (bass kitara) ter Damjan Paljk (bobni).
Fantje in dekle so za ‘DEJA VU’ posneli videospot  s produkcijo Mediaspot videos. Spot je že na ogled tukaj.