Doma Glasbene novice Skupina Vigor z novo skladbo in videospotom!

Skupina Vigor z novo skladbo in videospotom!

Vir: Kreativno mesto
Skupina Vigor, ki je ukradla srca slovesnkih poslušalcev s pesmima Da sam ja on in Još fališ ponovno preseneča. Tokrat so oboževalcem postregli s prelepo balado z naslovom Bol, ki nosi močno sporočilo.

»Po vseh hitrih pesmih, posneli smo duet z Miroslavom Škoro in Lidijo Bačič, je bil čas za eno prelepo balado. Pesem govori o dveh, ki sta zaradi ponosa zanemarila tisto najpomembnejše, ker šteje – ljubezen. V pesmi je del, ki pravi: tam kjer vlada ponos, ljubezen pakira kovčke. Na žalost obstajajo pari, ki zaradi takšnih neskladij izgubijo ljubezen. Njim je ta pesem namenjena in nosi jasno sporočilo: za ljubezen se je treba boriti in le ta je mnogo pomembnejša od ponosa. Ko nam je Raay poslal glasbo smo takoj vedeli o čem bo pesem govorila. Tako je nastal »Bol«, nam je o pesmi povedal simpatični Mario Roth, pevec skupine Vigor.

Pesem je dobila tudi videoopodobitev. Fantje so za lokacijo spota izbrali Pariz, saj je pesem ljubezenska, mesto pa svetovno znano po ljubezni in romantiki.

»Pariz smo izbrali, ker nas je na mesto spominjala pesem. Pariz je vedno bil mesto ljubezni in bilo nam je logično, da pesem posnamemo prav tam. Spot smo snemali cel dan od 8 zjutraj  do polnoči in bilo je zelo naporno. Pariz je fantastičen ampak ta dan je bilo tako vroče, da smo večkrat prekinili snemanje, samo, da bi si obrisali pot. Sam imam v spotu glavno vlogo in najdlje sem bil na soncu. Veliko zadnjih kadrov je bilo neuporabnih saj me je opeklo sonce in na kameri se prav vidi kako se mi barva obraza spremeni«, nam je z nasmeškom na obrazu dogajanje na snemanju spota pojasnil Mario.

Fante čaka naporen avgust, ampak se ne pritožujejo. Tudi dopusta ne pogrešajo in so zelo veseli, da bodo poletje preživeli na odrih bivše Jugoslavije.

»Na srečo smo eni tistih izvajalcev, ki res veliko koncertirajo. Mi smo presrečni in neizmerno hvaležni, da je tako. Nič ne pride samo od sebe in vedno smo dajali vse od sebe. Na dopust ne gremo, nam pa vedno ostane kakšna luknja v koledarju, da lahko pobegnemo za par dni in si napolnimo baterije. V bendu imamo skoraj slogan, ki pravi: »spali bomo, ko bomo v penziji« so zaključili fantje vedno bolj popularne skupine.