STING – My Songs

0

Sting predstavlja album svojih največjih uspešnic v novi preobleki! Nova zbirka je poimenovana „My Songs” in je na voljo v standardni in deluxe različici!

Album „My Songs” je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/MySongsSTING

„My Songs” vključuje posodobljene različice Stingovih največjih uspešnic, ki ostajajo zveste izvirnim aranžmajem in slavijo Stingovo kariero enega najuspešnejših in najbolj vplivnih izvajalcev, ki je v svoji karieri prodal več kot 100 milijonov albumov.

Novi album prinaša Stingov svež pogled na hite, kot so “Englishman In New York,” “Fields Of Gold,” “Shape Of My Heart,” “Every Breath You Take,” “Roxanne,” “Message In A Bottle” in mnoge druge. Album spremljajo tudi Stingovi zapiski, v katerih pojasni osebno zgodbo za vsako izmed pesmi in ponudi vpogled v njihovo nastajanje.

»Novi album „My Songs” je moje življenje v pesmih. Nekatere so prenovljene, druge predrugačene, vse pa predvsem posodobljene,« je o pesmih na novem albumu povedal Sting.

Za produkcijo albuma so poskrbeli Martin Kierszenbaum (Sting, Lady Gaga, Robyn), Dave Audé (Bruno Mars, Selena Gomez) in Jerry Fuentes (The Last Bandoleros).

Sting bo konec meseca v Parizu začel tudi s poletno turnejo „My Songs”, v okviru katere bo 4. junija obiskal tudi Ljubljano!

‘My Songs’ – seznam pesmi:

Brand New Day
Desert Rose
If You Love Somebody Set Them Free
Every Breath You Take
Demolition Man
Can’t Stand Losing You
Fields of Gold
So Lonely
Shape of My Heart
Message in a Bottle
Fragile
Walking on the Moon
Englishman in New York
If I Ever Lose My Faith in You
Roxanne (Live)