Tabu pošilja v svet nov singel z naslovom „Love sistem”

0

TABU

„Love sistem”
singel

Ob zaključku zelo uspešne koncertne turneje ob 20. obletnici delovanja skupina Tabu pošilja v svet nov singel z naslovom Love sistem!

Pesem je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://Tabu.lnk.to/LoveSistem

Nova pesem je dinamična, kot je bila dinamična zgodovina Tabujev in pozitivna, kakršen je njihov pogled na življenje in načrti za prihodnost. Sklepamo lahko, da je novi singel zgolj začetek nove zgodbe, ki jo bo skupina spisala s prav takšno neustavljivo energijo, kot so to počeli zadnji dve desetletji na glasbeni sceni.

 ‘Love sistem’ govori o trenutku, ko se poravnajo planeti, ko se zdi vse prav in na svojem mestu. Včasih je to le en popoln dan, drugič celo obdobje, lahko pa le tisti moment, ko spoznaš nekoga posebnega. ‘Love sistem’ je koncentrat vsega najlepšega, kar se lahko človeku zgodi,” so o novi pesmi povedali Tabuji.

Skupina Tabu je nastala leta 1998 ter se v srca poslušalcev hitro zapisala s hiti kot so Dobra vila“,Lahko sem srce“, Angel“, Divje” in drugi. Leta 2007 je pevko Nino zamenjala Tina, zdajšnjo pevko Evo pa so ponosno predstavili na albumu Nabiralka zvezd” leta 2016. Lansko leto so Tabuji posvetili praznovanju 20. obletnice skupine in jo obeležili z veliko koncertno turnejo in albumom Vse najlepše 20 let, na katerem najdemo izbrane skladbe, ki so se v dveh desetletjih njihovega delovanja oboževalcem in njim samim najbolj vtisnile v srce. Izdali so tudi videospot za novo pesemHodi sam“, zdaj pa z novim zagonom po uspešni turneji predstavljajo singel Love sistem“.