The Chemical Brothers – No Geography

0

The Chemical Brothers, veterana elektronske glasbe, sta že vrsto let ena izmed najinovativnejših predstavnikov svojega žanra, ki z vsakim novim albumom premikata meje glasbenega in vizualnega izražanja. To sta dosegla tudi z novim albumom „No Geography”, ki je že njuna deveta studijska izdaja.

 Album „No Geography” je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/NoGeographyTCB

The Chemical Brothers na albumu „No Geography” ostajata zvesta temu, kar najbolj obvladata – ustvarjanju dance hitov z zapomnljivim ritmom in melodijo. Eden takšnih je gotovo singel „Free Yourself”, ki se je že lani izkazal za vrhunec njunih live nastopov. Pesem spremlja tudi futuristični videospot, ki šteje že več kot tri milijone ogledov:

Duo je poslušalcem že predstavil tudi pesem „We’ve Got To Try” ter njen remix  “WGTT15000BPM F1 NEEEUM MIX”, ki je pohitren na 15000 BPM in zato traja le tri sekunde.  S tem je dosežen zvočni učinek Formule 1, ki se premika z veliko hitrostjo in prav ta remix je postal tudi nova uradna zvočna identiteta Formule 1.

„No Geography” prihaja štiri leta po studijskem albumu „Born In The Echoes”, za katerega je duo prejel nominacijo za grammyja in se povzpel na prvo mesto najbolj poslušanih albumov v Veliki Britaniji.

The Chemical Brothers sta v svetu elektronske glasbe nepogrešljiv duo. Sestavljata ga Tom Rowlands in Ed Simons, njuni popularni hiti pa so “Galvanize”, “Go” in “Hey Boy, Hey Girl”, ki so na digitalnih glasbenih platformah presegli 120 milijonov poslušanj. Do danes sta prodala več kot 12 milijonov albumov in sta prva pripadnika elektronskega žanra, ki sta prejela grammyja.  

“No Geography” – seznam pesmi:
Eve Of Destruction
Bango
No Geography
Got To Keep On
Gravity Drops
The Universe Sent Me
We’ve Got To Try
Free Yourself
MAH
Catch Me I’m Falling