The Chemical Brothers – We’ve Got To Try

0

Veterana elektronske glasbe nadaljujeta z nizom novih singlov. Tokrat predstavljata “We’ve Got To Try”!

Novi singel lahko na digitalnih glasbenih platformah poslušate preko naslednje povezave: https://umsi.lnk.to/WeveGotToTry


Pesem “We’ve Got To Try” v tipičnem slogu britanskega dua ustvarja plesno mrzlico. Gre za še enega od singlov s prihajajočega studijskega albuma “No Geography”, ki ga lahko pričakujemo 12. aprila. Album sta The Chemical Brothers napovedala s singlom “Got To Keep On”, ki je do danes zbral že več kot šest milijonovstreamov, videospot zanj pa je režiral oskarjevec Michel Gondry.

Tudi za “We’ve Got To Try” so pripravili videospot, ki govori o zapuščenem psu, ki postane senzacija, ko se udeleži tekmovanja v Formuli 1.

The Chemical Brothers hkrati predstavljata tudi remix nove pesmi, ki sta ga naslovila “WGTT15000BPM F1 NEEEUM MIX” in je pohitren na 15000 BPM, zato traja le tri sekunde.  S tem je dosežen zvočni učinek Formule 1, ki se premika z veliko hitrostjo. Prav to bo nova uradna zvočna identiteta Formule 1, poslušate pa jo lahko na naslednji povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=DBw5Red0Lr8

The Chemical Brothers sta v svetu elektronske glasbe nepogrešljiv duo. Sestavljata ga Tom Rowlands in Ed Simons, njuni popularni hiti pa so “Galvanize”, “Go” in “Hey Boy, Hey Girl”, ki so na digitalnih glasbenih platformah presegli 120 milijonov poslušanj. Do danes sta prodala več kot 12 milijonov albumov in sta prva pripadnika elektronskega žanra, ki sta prejela grammyja.