Tiësto & Mabel

0
Vir: Universal Music

TIЁSTO

„God Is A Dancer” ft. Mabel

(T. Verwest, J. Wilkinson, V. Skies)
singel

Eden izmed najbolj popularnih glasbenih producentov današnjih dni nadaljuje z ustvarjanjem klubskih hitov. Tokrat predstavlja „God Is A Dancer”, pri katerem je združil moči z vse bolj popularno Mabel.

Singel “God Is A Dancer” je na digitalnih glasbenih platformah na voljo preko naslednje povezave:

https://umsi.lnk.to/GodIsADancer

Pesem “God Is A Dancer” je pravi primer inovativne moderne pop glasbe, ki v prvi plan postavlja izjemen glas pevke Mabel, ki je v uradnem videospotu za pesem dokazala, da poleg petja obvlada tudi ples. Videospot si lahko ogledate na naslednji povezavi:

Z grammyjem nagrajeni producent in DJ novo pesem predstavlja po poletni uspešnici “Ritual”, pri kateri sta sodelovala tudi Rita Ora in Jonas Blue. Tudi za to pesem je na voljo videospot:

Tiësto z novim singlom nadaljuje z nizom uspešnih sodelovanj. Lansko leto je objavil uspešen hit “Jackie Chan”, na katerem je sodeloval s Post Malonom. Pesem je do danes zbrala več kot 500 milijonov streamov in se znašla na prvem mestu Billboardove lestvice Dance/Mix ter bila nominirana za prestižno glasbeno nagrado Billboard. Tiësto po mnenju mnogih velja za enega najboljših svetovnih DJ-jev. Poleg grammyja je osvojil še številna druga priznanja.

Talentirana pevka Mabel se je na glasbeni sceni predstavila leta 2015. Do danes je sodelovala s številnimi uspešnimi ustvarjalci, kot so Jax Jones, Kojo Funds in Stefflon Don. Kar štirje njeni singli so dosegli platinasto naklado, z debitantskim albumom “High Expectation” pa je zavzela tretje mesto najbolj prodajanih albumov v Veliki Britaniji. Njen zadnji singel je pesem “Mad Love”, videospot za pesem pa na YouTubu šteje že več kot 37 milijonov ogledov.