Tik pred Križankami Luka Basi z novim velikim hitom: prihaja META!

0
Vir: nika.si; Foto: Neo Visuals

Simpatični zvezdnik Luka Basi je pogosto tarča številnih oboževalk, zato njegov novi singl nosi naslov “Meta”, ki v prevodu pomeni tarča. V zanimivem videospotu, pod katerega se podpisuje Neo Visuals, se je Luka odlično odrezal v več različnih vlogah in prikazal, kako se uspešno brani pred oboževalkami. Čeprav je šaljivi video na nek način samoironičen, je Luka Basi resnično naredil močan vtis na žensko občinstvo.

 

 

“Meta” je zadnji singl z Basijivega prvega albuma, ki je izšel meseca junija. Album, ki nosi naslov kar Luka Basi, zajema Basijive velike hite, kot so »Nisam ja od jučer«»Solo«»Upalimo ljubav«»Kombinacija«»Ružo bila« in druge.

Basijevo občinstvo je njegov prvenec sprejelo z navdušenjem. Njegov prvi album je namreč eden bolj prodajanih tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem.

Poleg rekordnega prvenca, se je Luki izpolnila še ena dolgoletna želja – nastopil je na odmevnem Splitskem festivalu, kjer je občinstvo navdušil s skladbo »Kad vidim Boga uživo«.

Da Basi žanje uspeh za uspehom, pa potrjuje tudi podatek, da je njegov bližajoči se koncert v ljubljanskih Križankah (27. 9. 2019) že dva meseca razprodan. Luka je za podporo oboževalcev izjemno hvaležen in obljublja, da bo Dalmatinska noč v Križankah pravi spektakel.