Tomislav Bralić in klapa Intrade – stoječe ovacije v Zagrebu pred koncertom v Ljubljani!

Vir: boombox komunikacije

TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE

ENA OD NAJBOLJŠIH KLAP V HRVAŠKI GLASBENI ZGODOVINI PRVIČ V STOŽICAH!

PETEK, 1. FEBRUAR 2019, ARENA STOŽICE, LJUBLJANA

Prihodnje leto, 1. februarja, v Areno Stožice prihaja ena od najbolj priljubljenih in najboljših hrvaških klap, klapa Intrade s Tomislavom Bralićem. K nam prihajajo v okviru arenske turneje in s svežim albumom ‘Bilo je i vrime’ na seznamu njihove zavidljive, obsežne diskografije. Tomislav Bralić in klapa Intrade pripravljajo največji spektakel doslej na katerem ne bo manjkalo njihovih nepozabnih hitov, kot so ‘Zalutali pogled’, ‘Ne mogu te prestat jubit’, ‘Zora bila’, ‘Zašto uvik pivam’, ‘Nisan te sriće’, ‘Cviće’, ‘Da mi budeš jidro’ in drugih. 

STOJEČE OVACIJE V ARENI ZAGREB!

Pretekli konec tedna so soTomislav Bralić in klapa Intrade navdušili v zagrebški Areni. Njihov novoletnikoncertni spektakelima pri naših sosedih že13-letno tradicijo. Ob podpori izvrstne scenografije, ozvočenja in luči so prikazali, zakaj so že leta mednajbolj popularnimi hrvaškimi glasbeniki: vrhunska predstava jepubliko dvignila na noge, skupaj z njimi soprepevalinjihove največje hite ter znane dalmatinske skladbe drugih avtorjev in izvajalcev. Publika pa se je Tomislavu Braliću in klapi Intrade na koncu poklonila sstoječimi ovacijami.S čustvenimi, brezkompromisnimi vokalnimi predstavami so klapa Intrade tudi pri nas med popularnejšimi hrvaškimi glasbenimi sestavi. V Areni Stožice pripravljajo spektakel za pomnjenje. Ne zamudite koncerta ene od največjih hrvaških klap pri nas, Tomislava Bralića in klape Intrade, 1. februarja 2019 v Areni Stožice! Karte se odlično prodajajo, na voljo pa so v sistemuEventim.si.

Klapa Intrade deluje že več kot 30 let. Z neštetimi koncerti, mnogimi uspešnicami, zmagami na festivalih, turnejah po rodni Hrvaški in izven njenih meja so že leta med najbolj popularnimi vokalnimi sestavi pri sosedih in pri nas. Lepoto dalmatinskega klapskega prepevanja so ponesli v skoraj vse evropske države, njihovo petje pa so slišali tudi na drugih celinah. Prvi postavi se je leto dni po osnovanju pridružil še Tomislav Bralić, ki je že tako odličnemu zvoku klape Intrade s svojim specifičnim baritonom dodal nov karakter in prepoznavno noto. Skupaj že leta prepevajo, ustvarjajo in poustvarjajo dalmatinske skladbe, starejša dela mojstrov večglasnostidalmatinske šansone in ustvarjajo avtorske skladbe, ki na YouTube-u dosegajo na milijone ogledov. Že takoj na začetku skupne poti so Tomislav Bralić in klapa Intrade s strani javnosti in stroke dobili zasluženo spoštovanje za izvajanje in raziskovanje zadarske etno glasbe. V svojem več desetletnem obstoju so sodelovali z mnogimi glasbenimi velikani – Oliver DragojevićNina BadrićTony CetinskiZorica KondžaTedi SpalatoVannaNeno BelanMiroslav ŠkoroKemal MontenoIvana in Marija HusarVinko CoceGoran Karan in mnogimi drugimi. Prejšnji teden so izdali no album ‘Bilo je i vrime’, ki vsebuje 14 skladb, med njimi tudi hite ‘Lipe oči‘, ‘Ne mogu te prestat jubit‘ in ‘Ferma bi vrime‘ ter najnovejšo ‘Ne mogu jubav krit‘.
 
Klapa Intrade slovi (tudi) po edinstvenih živih nastopih, pravih (vokalnih) spektaklih, na katerih prikazujejo zavidljivo glasbeno širino in dovršenosti, vse to pa nadgradijo s čustvenimi interpretacijami in vedno izvrstnim naborom skladb in napevov, ki jih izvajajo, mnogokrat v duetu s celotno dvorano. Tudi Slovenci nismo imuni na emocije in spomine, ki na dan privrejo ob dalmatinskih napevih.
Tomislav Bralić & klapa Intrade, 1.2.2019, Arena Stožice, Ljubljana
 
Vstopnice
Cena: 19,90 eur do 49,90 eur
Prodajna mestaEventim.si, lastna prodajna mesta Eventim.si, Petrol, OMV Multitočke, Pošte Slovenije, Trafike Delo prodaja (K)kiosk, 3dva trafike, Big Bang, Kompas, Mercator Hipermarketi, Slovenske Železnice …
Link za nakup vstopnic: http://www.eventim.si/si/vstopnice/tomislav-bralic-klapa-intrade-ljubljana-dvorana-stozice-504623/event.html