Tomos in Peter Srebrnič predstavljata najnovejši singel Do neba

Vir: Production Lair

»GREMO SKUPAJ DO NEBA, DA SE ZGODBA NE KONČA«

Tomos je 24 letni fant, ki prihaja iz okolice Nove Gorice. S hip hop glasbo se ukvarja že zavidljivo desetletje. Leta 2011 se je pojavil v šovu Slovenija ima talent, takrat je začel snemati svoje prve videospote. Prvi glasbeni album V krogu je izdal leta 2014, letos pa je luč sveta ugledal njegov drugi album z naslovom Dnevnik T.M.

Za tokratni singel je Tomos združil moči s Petrom Srebrničem, ki je v prvi vrsti basist in back vokalist. Svojo glasbeno pot je začel pred desetimi leti v glasbeni skupini UP. Pot je nadeljeval v skupini Neon. Po razpadu skupine je kot priložnostni basist sodeloval z skupinami kot so: Prevara, Trd wreh, Dejan Žujič. Za tem se je preizkusil v akustičnih duetih, kjer je aktiven še danes. Trenutno se udejstvuje v duetu z Denijem Kukom in v spremljevalni skupini Dejana Žujiča. Za Petra je pesem Do neba prva v kateri se je preizkusil kot pevec in ustvarjalec glasbe.

»poznava se že nekaj let, a glasbeno nisva še nikoli sodelovala. Tako je prišla nekega dne na kavi ideja o skupni avtorski pesmi. Zamislila sva si nekaj čisto osnovnega, in leto nazaj sva prvič v studiu združila moči in začela brainstormat ideje za pesem. Bilo jih je kar nekaj, in nastal je nek osnutek tega, kar lahko v tej pesmi slišite. Nastala je pesem z naslovom Do neba. K projektu sva povabila še Janija Klančiča, ki je za pesem izpopolnil aranžma. Mix in master sva pa predala v roke Mateju Doljaku. In tukaj je najina prva skupna pesem – Do neba – ki govori o prijateljstvu, za katero smo posneli tudi videospot. Vsi posnetki v »zgodbi« so naši zasebni posnetki, posnetki ki niso zrežirani in so se zgodili sami od sebe. To je naš lajf in naši prijatelji! Z dobrimi prijatelji je vse mogoče. Z njimi lahko gremo do neba. Sedaj pa pesem prepuščava vam – poslušalcem. Nama je všeč, upava da boste ob njej uživali tudi vi, in se mogoče v kakšnem delu pesmi prepoznali tudi sami.«

Za omenjeno pesem sta pripravila tudi videospot, ki ga je posnel Produciton Lair. Tomos z izidom tega singla Do neba napoveduje tretji studijski album Angeli in demoni, ki naj bi izšel predvidoma konec leta 2019.