TRIIIPLE ima nov album!

0
Vir: Dallas Records

TRIIIPLE IMA NOV ALBUM!

‘Edina’

Nov singel in videospot z albuma Trojni Triiiple

Facebook dogodek: Promocija albuma Triiiple – Trojni z gosti // Orto Bar // 23. februar 2019

Triiiple se je po 8 letih premora vrnil na sceno s singli Srečno, Švic Party  ter Časovni stroj – slednjega je posnel v sodelovanju z U- Kanom, Zlatkom in Klemen Klemnom.

V teh dneh je luč sveta ugledal nov album – Trojni Triiiple, ki ga je Velenjčan pospremil z novim, četrtim singlom in videospotom  za skladbo ‘Edina’. Besedilo za skladbo je napisal Triiiple, za aranžma, mix in mastering pa je zadolžen Mentaly ill. Skladbo Triiiple posveča svoji družini.

‘Ker rad pišem resnične zgodbe, se nisem mogel izogniti ljubavnem komadu, namreč sem srečen in imam družino, svoja dva otroka in ženo, zato sem ta komad posvetil svoji družini.’ – TRIIIPLE

Videospot za četrti singel z albuma je posnel Da Brainz production, kadri so bili posneti v hotelu Maribor City ter na otroškem igrišču Pragersko.

 Novi album je Triiiple ustvaril s hip hop skupino 3320, na novem albumu je 15 novih skladb. Predstavitev albuma bo 26. januarja v MC Velenje ter 23. februarja v Orto Baru v Ljubljani.

Triiiplovi začetki segajo že v daljno leto 2003, ko je kot 13-letnik ustanovili prvo najmlajšo hip hop skupino FIRE  (Triiiple, LiL-Scratch, MajorBeck) , kmalu so začeli nastopati po Sloveniji.

Leta 2005 je Triiiple pri svojih rosnih 15 letih podpisal pogodbo za Menart Records in izdal svoj prvenec, z naslovom: VSAKA PADE, na kateri so pesmi (Harem, Do vrha, XXX pevke,… in druge); sledili so nastopi, razna sodelovanja s takrat že uveljavljenimi glasbenimi izvajalci (Nina-Tabu, Saša Lendero, Zlatko, Klemen Klemen, Target-Tram11)

Sledilo je ogromno demo posnetkov, dokler ni leta 2010 izdal svojega drugega albuma z naslovom PREROD 010, na katerem je tudi pesem Poštiman dan, pri kateri je sodeloval Klemen Klemen, in pesem Za rap.

Leta 2013 skupaj z  MajorBeck-om  ustanovi neprofitno društvo in hip hop skupino 3320, kjer sodelujejo razni DJ-i, producenti, bitmakerji, mcj-i; istega leta izdajo album  z naslovom  3320-AllBoom (Sanje, Z njo,…); sledi turneja po Sloveniji.

Po dolgih letih se v letos vrača na sceno s svojim tretjim albumom, ki nosi ime TROJNI; na albumu bodo kot gostje sodelovali tudi: U-kan, Zlatko, MajorBeck, San, Klemen Klemen, Scratch, Nemir-Tadija, Mrigo , Drill, Ziebane in Kremi.  Album je produciral Mentaly ill.

‘Na albumu boste slišali takšne in drugačne zgodbe iz velenjskih ulic; nekatere resnične, druge šaljive, tretje… pustite se presenetit.‘ – TRIIIPLE