V drugo polovico leta z vašim sodelovanjem!

0

Ena od stalnic na radiu Zmaj od njenega začetka delovanje vstopa v drugo polovico letošnjega leta v prenovljeni obliki. Popularni hit tedna, ki ga lahko poslušate dvakrat dnevno (ob 10. in 18. uri), boste sooblikovali in izbirali med dvema predlogoma. Glasovanje bo potekalo na naši spletni strani in preko naše strani na Facebook-u za teden dni v naprej. Za predloga boste glasovali od nedelje od 18. ure do naslednje nedelje do 18. ure, poslušali pa ves teden dni za tem, kot že zapisano dvakrat na dan na radiu Zmaj.

S tem se zaključuje prva polovica leta, v kateri ste lahko tudi skozi hit tedna spremljali novosti na domači in svetovni sceni popularne glasbe. Hit tedna prinaša najboljše nove skladbe z domačih in svetovnih glasbenih lestvic, med katerimi so  – kot smo že ugotovili po prvi tretjini leta – prevladovale plesna, reggaeton in rap glasba. Tudi v nadaljevanju leta zaenkrat ne kaže na večje spremembe glasbenih zvrsti. Pustimo se presenetiti, toda temu trendu sledijo glasbeniki tudi pri nas, povečini pa tudi v republikah bivše skupne države, katere glasba je pri nas izjemno popularna.

Tukaj si oglejte morda 6 največjih uspešnic v prvi polovici leta 2018, ki so bile tudi hiti tedna na radiu Zmaj, vse pa so uvrščeni tudi v redni spored:

CALVIN HARRIS & DA LIPA – ONE KISS

DRAKE – GOD’S PLAN

JAN PLESTENJAK FEAT. CHALLE SALLE – VELIK JE TA SVET

NIPKE – POPOLN LAJF

ARIANA GRANDE – NO TEARS LEFT TO CRY

RASTA – ADIO AMORE

(P)ostanite torej prijatelji hita tedna in glasujte med predlogi, ki jih najdete na naši spletni in Facebook strani ter poslušajte vaše izbrane hite vsak dan ob 10. in 18. uri na radiu Zmaj.