V Zagrebu dva triumfalna koncerta!

Vir: Mars Music d.o.o. / Dallas d.o.o.

V Zagrebu dva triumfalna koncerta:

Edo Maajka navdušil v Domu Sportova

Letu Štuke spravili Tvornico kulture v delirij!

Letu Štuke

Letu Štuke s karizmatičnim frontmanom Dinom Šaranom na čelu so minulo soboto napolnili Tvornico kulture v Zagrebu ter spravili občinstvo v delirij! S koncertom so še enkrat dokazali, da so res v odlični koncertni formi, na turneji, kjer se bodo ustavili tudi v ljubljanskem klubu Orto Bar v petek, 30. novembra, bodo predstavili aktualni album Topla voda. Z albuma poslušamo prvi singel, ki so ga posneli z Dubiozo Kolektiv – Zemlja gori.

Dino Šaran, eden najbolj vidnih avtorjev in izvajalcev v naši regiji,  vleče inspiracije za besedila iz svojih osebnih izkušenj ter iz družbenih okoliščin ter vsakodnevnih situacij, ki nas obkrožajo na vsakem koraku. Dino se skozi besedila občinstvu predstavlja na sila preprost način, kar je občinstvo v dvorani začutilo. Ne zamudite priložnosti, da ujamete letu Štuke 30. novembra v Orto Baru!

019 - DSC_2870.jpg

Edo Maajka

Edo Maajka je na dvournem koncertu z odličnim spremljevalnim bendom in glasbenimi gosti v Domu Sportova navdušil občinstvo s starimi in novimi hiti z novega albuma ‘Put u plus’.

S koncertom je Edo zelo zadovoljen; ‘Vse je bilo super, gosti so bili odlični, Yaya je bila čudovita, Frenkie nas je ubil, Sale je bil genialen, tako kot vedno, gostovanje ženskega zbora Čipkice pa je bilo zadetek v polno. Bend je vse komade odigral v nulo in zadovoljen sem celo z mojim nastopom, saj sem repal kar dve uri. V organizacijskem smislu  je bilo vse odlično, najbolj pa sem navdušen nad občinstvom, ki je dal svoj veliki doprinos k samemu vzdušju. Odlična atmosfera od začetka do konca koncerta, polni dve uri, to je bil skupni rezultat vseh udeleženih. Hvala vsem!’

To je bil sigurno koncertni spektakel, ki bo vsem prisotnim ostal v trajnem spominu, predvsem pa je Edo z ekipo na najboljši možen način predstavil odličen novi album.

Letu Štuke v petek, 30. novembra v Orto Baru, za naslednji koncertni datum Eda Maajke na slovenskih odrih pa ostanite v nizkem štartu!