Vabimo vas v Pub Plečnik!

0
Vir: Agencija Ekskluzivno

PETEK 13. BO NORO HUD KOT ŠE NIKOLI!

 URADNI PARTY PRILJUBLJENEGA IRSKEGA ‘LIKERJA’

13.9.od 20h – 03h

PUB PLEČNIK

Taste That’s Why!

 Vabimo vas v Pub Plečnik na uradni J. party in zabavni glasbeni večer s KiNG FOOji

King Foo je slovenska glasbena skupina, katere nenavadno sinergijo tvorijo že prekaljeni glasbeniki, znani po svojem bogatem predhodnem glasbenem delovanju. Igrajo akustiko na nekonvencionalen način. Njihova glasba je inteligentna, nora, ustvarjalna in obsega širok čustveni specter, ter je predvsem – zabavna! Štirje glasbeniki spontano združujejo tudi glasbeno ustvarjanje skladb, kar je razlog za raznolikost in pestro ‘glasbeno shizofrenijo’. Igrajo reciklirane – prenovljene in na novo raziskane priredbe predvsem iz zakladnice rock legend, začinjeno z nekaj aktualnih uspešnic, narejenih na FOO način.

Da pa ne bo ostalo vse le pri glasbi bo poskrbela ekipa Puba Plečnik. Poleg posebne izbrane kulinarične ponudbe, pripravljene prav za ta dogodek, nas čaka še premiera »Plečnikove runde«.. –  »Taste, that’s why!«

King Foo se bodo po Emi, Slovenski popevki in turneji po Kitajski, Srbiji, Švici, Hrvaški in Portugalski ustavili tudi v Ljubljani, v Pubu Plečnik, priljubljeni destinaciji znanih, kjer bodo v petek, 13. septembra za vse (ne)vraževerneže pričarali noro dober žur, saj Aleksandra Josić, Rok Golob, Matej Sušnik in Peter Hudnik poskrbijo, da iz njihovih nastopov nihče ne odide ravnodušen, pa naj gre za glasbenega sladokusca, ki pričakuje avtorsko glasbo ali le obiskovalca željnega dobre zabave ob kvalitetni glasbi. KiNG FOO repertoar zajema žanrsko pester nabor zabavnih priredb popularnih skladb odigranih na svoj, unikaten način.

PLEČNIKOV PROGRAM:

12.9. ob 21h 

STAND UP VEČER: PAPIČ, JANKIČ, ŠPITAL

Večer poln smeha, dobre hrane in pijače

Fotografija osebe Jan Tomazic.

 

14.9. ob 20h

VINSKI VEČER: SLAVKO IVANČIČ in degustacija vin Kristančič

Slavko Ivančić se vrača z novim albumom Med valovi in oblaki. Oglejte si prvi videospot za pesem Nekoč.

Koncert Slavka Ivančiča ob degustaciji vin Kristančič v Pubu Plečnik. Pokušalo se bo Kristančič Chardonnay, Kristančič pavo belo, pavo rdeče in Kristančič modri pinot, zraven pa bo tudi pairing s hrano in sicer zraven modrega pinota in chardonnaya bo postrežena burata s kraškim pršutom, zraven pavo rdeče in belo pa krača mlade jagnjetine.

Pričakujemo vas z veseljem!