Victory po petih letih z novo skladbo in videospotom ‘Še vedno sva ista’!

0

Skupina Victory, brez dvoma ena od naših najbolj uspešnih pop skupin, predstavlja novo ljubezensko skladbo z nostalgično noto ‘Še vedno sva ista’. Skladba je dobrodošla novost iz tabora skupine, saj mineva že 5 let od njihovih zadnjih pesmi.

Skupino Victory pravzaprav poznamo vsi – v več kot tridesetih letih obstojaso nam dali skladbe, kot so ‘Zelena dežela’‘Le povejte ji’‘Dan brez tebe’‘Skupaj s teboj’‘Zaljubljena’‘Hočeš me ali nočeš me’, ‘Helena’ in mnoge druge, nekatere med njimi že skoraj ponarodele. Nastali so leta 1987 in v vseh teh letih nanizali zavidljivo število hitov ter si ustvarili obširno bazo oboževalcev tudi z mnogimi koncerti in festivalskimi nastopi.

Leta 2011 so s skladbo ‘Dan brez tebe’ napovedali novo obdobje, v katerem so nastale njihove najboljše, tako po mnenju publike kot stroke. Skladba ‘Dan brez tebe’ je pristala visoko na lestvici najbolj predvajanih v letu 2012, sledile so ji ‘Živeti spet’‘Zaljubljena’ in ‘Skupaj s teboj’, ki še danes spadajo med najlepše in najbolj uspešne skladbe skupine. In nato, na razočaranje mnogih, skoraj 5 let zatišja, kar pa Victory v letošnjem letu spreminjajo: pred vami je nova skladba ‘Še vedno sva ista, ki po ustvarjalnem premoru skupine nadaljuje niz pop skladb, po katerih so Victory najbolj prepoznavni in katere smo v zadnjih letih še kako pogrešali.

Skladba ‘Še vedno sva ista’ je nostalgična ljubezenska pesem, ki pripoveduje zgodbo o ljubezni, ki je nekoč bila in po mnogih letih še vedno obstaja: ”Pesem je zelo osebna. Popelje me leta nazaj v mladost in v resnici tudi leta naprej v starost. Vsak je najbrž že spoznal, ali pa še bo, svojo dušo dvojčico, svojo sorodno dušo. Nekatere od teh življenjskih zgodb imajo srečen konec, druge malce manj … S skladbo smo želeli povedati, da vsak človek v sebi nosi tisto nekaj več, ki je namenjeno zgolj eni, pravi osebi, ki jo spoznamo, pa še to le, če imamo srečo, le enkrat v življenju,” o skladbi pravi Miki Vlahovič, avtor glasbe skladbe. Za tekst je poskrbel Rok Lunaček: ”Mikija poznam že dobrih 20 let in ko mi je pesem prvič zaigral, kar na kitaro pri meni doma, me je zadelo v srce. Mislim, da sem imel par minut za tem že spisano besedilo za to izredno prelepo pesem,”, za aranžma in produkcijo skladbe ‘Še vedno sva ista’ pa je poskrbel Krešimir Tomec: ”Pesem mi je bila že na prvo poslušanje všeč. Nekaj nostalgičnega je v njej. Rok je napisal krasen tekst, Miki pa super song. Vesel sem, da sem lahko dodal svoj pečat kot producent.”

Victory so za novo skladbo posneli tudi videospot v sodelovanju s produkcijo Take Over Media, za režijo je poskrbel Djomla KS. V videospotu so želeli prikazati, da življenje in ljubezen včasih izbereta svojo pot.

‘Še vedno sva ista’ bo nedvomno skladba, ki se bo za zmeraj vtisnila v srca in ušesa poslušalcev, Victory pa obljubljajo, da bodo tudi v prihodnje z iskricami v očeh in metuljčki v trebuhu ustvarjali dalje. ”Okoli sebe imamo ljudi, s katerimi se res dobro razumemo. Po nešteto letih sem se tudi sam spravil k pisanju melodij in v tem neizmerno uživam. Zato srčno upam, da bodo ljudje, ki hodijo že vsa ta leta na naše koncerte in so res čudovita in zvesta publika, to tudi začutili v prihajajočih skladbah, ki nastajajo prav te dni,” še doda Vlahovič.