“Vlado Kalember i Srebrna krila” z novim singlom osvajajo poslušalce

0
Vir: nika.si

Vlado Kalember i Srebrna krila predstavljajo uradni videospot za skladbo “Je li ti žao zbog nas”.

Vlado Kalember i Srebrna krila so s svojo najnovejšo skladbo “Je li ti žao zbog nas” takoj osvojili srca poslušalcev. Ta brezčasni singl, ki sta ga napisala Vlado Kalember in Nenad Ninčević, je prvi singl z njihovega težko pričakovanega albuma, ki bo izšel pri Dancing Bear Records.

Uradni video za skladbo “Je li ti žao zbog nas”, ki v svoji minimalistični estetiki zajame močna čustva, je režiral Vlado Kalember. Premierno ga je predstavil v soboto, 31. avgusta, mednarodni javnosti pa bo na voljo od tega petka, 6. septembra.

Vlado Kalember i Srebrna krila so se s svojim zadnjim singlom “Je li ti žao zbog nas” umestili med Top 30 dnevno poslušanih skladb na Hrvaškem na Deezerju in se znašli ob boku s svetovno znanimi izvajalci, kot so Ed Sheeran, Shawn Mendes ter Camila Cabello, Post Malone, Billie Eilish, Sam Smith … Prejšnji teden pa so bili poleg velikega in neporaženega Oliverja Dragojevića edini hrvaški izvajalci na dnevni lestvici Deezer Top Croatia.

Za vse oboževalce pa Vlado Kalember in Srebrna krila 11. septembra v ljubljanskih Križankah načrtujejo ekskluzivni koncert ob še eni legendarni hrvaški pop skupini – Novi fosili.