Westlife – Hello My Love

0

Ena najuspešnejših pop skupin tega stoletja se po osmih letih vrača z novim singlom „Hello My Love”! Singel je v digitalni obliki na voljo na naslednji povezavi: https://umsi.lnk.to/HelloMyLove

Pesem „Hello My Love” je nastala pod prsti ustvarjalnega dua, ki je zaslužen za ogromno število hit singlov zadnjih let ter ga sestavljata Ed Sheeran in Steve Mac (Clean Bandit, Demi Lovato, P!nk). Z novim singlom je skupina Westlife napovedala tudi novi album, ki ga lahko pričakujemo kasneje letos. Zadnjo izdajo„Gravity” so sicer predstavili leta 2010 in album je, kot tudi njegovi predhodniki, dosegel platinasto naklado.

Bend bo dvajset let kariere obeležil tudi s turnejo „The Twenty Tour” po Veliki Britaniji in Irski. Potrditev, da so oboževalci njihovo vrnitev težko čakali, kaže tudi podatek, da so v samo 48 urah od objave turneje prodali več kot 400 000 vstopnic.

Skupina Westlife je nastala leta 1998 v Dublinu. Leto kasneje so izdali prvenec „Westlife”, s katerega prihajata singla „If I Let You Go” in „Flying Without Wings”. Do danes so prodali več kot 55 milijonov albumov ter so edini bend, ki mu je s prvimi sedmimi singli uspelo zavzeti prvo mesto glasbenih lestvic v Veliki Britaniji.