Ženska pop rock skupina Luminize se vrača z pop-rock uspešnico

0

Luminize niso brez greha in to tudi priznajo – ženska pop rock skupina Luminize se vrača z mogočno pop-rock uspešnico ‘Innocent’!

Prav nič nedolžnega ni na novem singlu Luminize.  Pop rock skupina, sestavljena izključno iz glasbenic, je izdala nov singel z močnim sporočilom, s katerim se lahko potihoma strinjamo vsi, le redki od nas pa s(m)o dovolj pogumni, da bi to priznali na glas. “Innocent” je skladba, ki odpira nov pogled na naše obnašanje in vrednote: nič ni črno, nič ni belo, in prav nihče ni nedolžen. Da bi priznal svojo temno stran, moraš biti močan, Luminize pa so naredile to in še več. Sprejele so jo z odprtimi rokami!

“A little bad is good and that’s my mood” (malo slabega je dobro in tako se počutim, op. p.) se glasi uvodni verz skladbe “Innocent” in z njim se lahko poistovetimo prav vsi. Nihče ne želi živeti kot nedolžen angel. Napake nas delajo človeške, razmišljanje izven ustaljenih tirnic pa nas dela žive.  Ko to sporočilo združimo z odločnim, a hkrati žametnim vokalom glavne pevke Marcele, in energično melodijo, dobimo uspešnico, ki se bo nedvomno zagozdila v naših glavah.

“Innocent” je koproduciral Tom Martin, britanski producent in skladatelj, ki živi na Nizozemskem, kjer zadnjih pet let živijo in ustvarjajo tudi Luminize. Martin je v preteklosti sodeloval z imeni, kot soDavid GuettaTiësto and Martin Garrix.

Štiričlanska skupina Luminize si bo preteklo leto zapomnila po več vznemirljivih prelomnicah. Kot spremljevalna skupina so se na turneji pridružile svetovno znani nizozemski skupini Golden Earring, nizozemsko občinstvo pa so navdušile s sodelovanjem v glasbenem šovu The Voice of Holland. “Innocent” je naslednik singla “Follow You” (https://luminize.lnk.to/FollowYou), nežne balade, v kateri so Luminize izrazile svojo čustveno plat in pokazale ranljivost.

S svojo predanostjo in odločnostjo so Luminize pravo poosebljenje stavka, ki je danes bolj priljubljen kot kdajkoli: »Prihodnost je ženskega spola«. Komaj čakamo, da vidimo, kakšen bo njihov naslednji korak.

Poslušajte ‘Innocent’:

https://Luminize.lnk.to/Innocent