Žiga Deršek predstavlja zapeljive ritme v skladbi ‘Jutro’

Vir: Menart

Po lanskoletni lahkotni skladbi ‘Ne odhajaj’ v letošnjo pomlad Žiga Deršek predstavlja temperamentno in energično skladbo ‘Jutro‘, za katero je posnel tudi svoj prvi videospot.

Skladba Jutro je postavljena v začaran krog nesoglasij, iskanja samega sebe in zbiranja moči za nov začetek.

O novi avtorski pesmi je pevec Žiga povedal: »Imamo le eno življenje, ki ni povsem naše. Pripada tudi tistim, ki nas podpirajo in v nas verjamejo. Ne razdajajmo se ljudem, ki nam niso pripravljeni vrniti ljubezni, iskrenosti in hvaležnosti. Imejmo se radi in poskrbimo, da slabo preteklost pozabimo ter se odpravimo naproti pozitivni prihodnosti. Pravijo, da česar ne daš, je za vedno izgubljeno. Poklanjam vam pesem, v katero verjamem.«

V videospotiu, ki so ga snemali cel vikend, so zajeti kadri iz odra gledališča Zarja Celje, medtem ko so trenutke zunanjega ujeti v celjskem mestnem jedru. Video del znotraj hiške je bil zaradi ustrezne nastavitve svetlobe posnet v nočnih urah. Pod režijo videa se podpisuje Tomaž Kranjc, ki je k snemanju ženske vloge povabil Ano Raščan, ob kateri je pri snemanju kadra na postelji Žiga zaspal. »Snemali smo med vikendom, za mano je bil zelo naporen teden in še en nastop na prireditiv v soboto je bil za mano … postelja je bila kot zanalašč tam, …« je v smehu svojo prihodo komentiral Žiga Deršek.